Brugtgrej.dk
Forside  |   Ny annonce  |   Forum  |   Nyhedsmails  |   Støt brugtgrej  |   Kontakt Brugtgrej
40 online brugere
3190 online annoncer
SælgesKøbes

Kenwood TS 2000X

Denne tråd er lukket for nye indlæg

#1  01/10-10 19:13
Helge OZ2HSK

Indlæg: 90
Min Kenwood TS 2000X. Den er gået død i sub. modtageren.
Den blev langsomt svagere. Nu kan ikke engang give udslag på S meteret, når jeg sender med en anden transsiver lige ved siden af.
Er der andre, der har haft problemet? Eller ved du hvor jeg skal lede efter fejlen?
OZ2HSK Helge Kristensen

----------
M.V.H. Helge

Redigeret 02/10-10 15:36
#2  06/10-10 10:42
OZ1MAX Hardy J. Wounlund

Indlæg: 66
Svar til #1:
hej Helge

Hvad sker der når du slukker den og så tænder den igen, kommer RX én så med igen eller ??

Har nemlig det problem med min godt nok ikke en x´er .. men har læst at med tiden kommer fejlen i TS-2000 eren ... skal lige prøve at finde den gruppe på yahoo jeg fandt det i ...

Mvh
Hardy de OZ1MAX

----------
vy 73 de OZ1MAX (5Q1M)
Hardy Wounlund
Birkevej 21 sulbæk
9300 Sæby
Mob, tlf. 2614 8910

#3  06/10-10 12:52
Finni (OZ5ZI)

Indlæg: 1743
Svar til #1:
Hej Helge.

Måske du kan bruge noget af dette:
http://www.hampedia.net/kenwood/ts-2000.php

MVH

#4  06/10-10 23:16
OZ5AGK / Flemming
Indlæg: 127
Svar til #1:
Hej Helge .

Info i denne link kunne være en mulighed !

http://www.fixya.com/support/t862154-ts_2000_ke nwood_tranceiver

73 de oz5agk / Flemming

#5  07/10-10 16:51
Helge OZ2HSK

Indlæg: 90
Svar til #2:
Hej Hardy.
Det hjælper ikke at slukke den. Den er total død.
Jeg har også prøvet at resette den, uden resultat.
Til 3 og 4. Det skal jeg lige nærlæse lidt bedre.

Mvh
Helge de OZ2HSK

----------
M.V.H. Helge

Redigeret 07/10-10 20:58
#6  07/10-10 22:56
Benn V. Andersen
Indlæg: 368
Svar til #1:
Hej Helge.
Jeg læste dette under et af de andre indlæg, og det er da nemt at afprøve og det kunne da sagtens være en mulighed.

Mvh. Benn

#7  08/10-10 00:35
Jens Sigurdson

Indlæg: 945
Svar til #1:
Det er en kendt svaghed at nogle modeller bliver døve. Det skyldes at der sidder nogle keramiske filtre i den af ringe kvalitet, der har en dårlig indkapsling. Når luften trænger ind ødelægges de og skal skiftes.
Den gode nyhed er at Kenwood er opmærksom på det og nye radioer ikke har de dårlige komponenter. Ved en rep. vil der selvfølgelig komme nogle ordentlige i.

Meld dig ind i Yahoo-gruppen og søg lidt på deaf radio, så kommer der flere historier op om det. Grupperne på Yahoo kan jeg kun anbefale, der er masser af fiduser at hente om de fleste radioer.

73

----------
Hilsen
Jens

#8  09/10-10 19:50
Helge OZ2HSK

Indlæg: 90
Svar til #6:
Hej Benn.
Nu kan jeg ikke lige se hvad det var du læste. Du har vist glemt en henvisning til det. :-)
MVH Helge

----------
M.V.H. Helge

#9  09/10-10 20:04
Helge OZ2HSK

Indlæg: 90
Svar til #7:
Hej Jens
Ja, det har jeg læst og hørt om.
Jeg er blevet lovet hjælp, til at få den lavet.
Han ved en del mere om alle disse "dippedutter" der er inde i radioen.
Jeg takker alle, for den hjælp I har givet.
MVH
Helge / OZ2HSK

----------
M.V.H. Helge

#10  12/10-10 14:18
Per
Indlæg: 6
Svar til #9:
Hej
Ring til Palle oz8afc han kan hjælpe dig!!

Per Schmidt

Denne tråd er lukket for nye indlæg