Brugtgrej.dk
Forside  |   Ny annonce  |   Forum  |   Nyhedsmails  |   Om brugtgrej  |   Kontakt Brugtgrej
100 online brugere
3315 online annoncer
SælgesKøbes

Hvordan skal Brugtgrej fungere ?

Denne tråd er lukket for nye indlæg

#1  16/08-08 11:22
Morten Christensen
Indlæg: 335

Hej
Ja hvordan skal brugtgrej fungere, det kan jo diskuteres til bevidstløshed ?
Nogen mener det skal være en betalingsside ? ja…. det vil nok gøre den en del ringere da mange så falder fra helt sikkert , og vi har jo set alle de her alternative sider som har forsøgt sig sideløbende med brugtgrej, de har jo ingen annoncer haft, og derfor er døde igen efter et års tid, da ingen brugere vil komme ind dag efter dag og der er intet nyt sket, så det er jo utrolig vigtigt at der er stort flow og stort udvalg af annoncer for at holde publikum til siden , så man skal nok ikke gøre noget for at gøre det ringere , det vil klart være at skyde sig selv i foden.
Så er der nogen der taler om karakter system som f.eks QXL har, det er også rigtig fint, men det skal jo gå begge veje, jeg selv sælger og køber også en del på brugt-grej, men som sælger er utrolig træt af alle de useriøse købere som kommer og siger de vil købe noget, og skriver frem og tilbage, og pludselig så er de smuttet, og man høre intet mere fra dem, dem skal man nu også have mulighed for at skrive om da det er brand irriterende, og der er mange af dem, da de jo let gemmer sig uden navn og adresse , så ved henvendelser skal en køber / sælger faktisk også have mulighed for 100% og se hvem filuren i den anden ende er , det kan man ikke nu !
Så noget med at man SKAL være logget ind for at kunne henvende sig til en køber / sælger så begge parter ved alle data på modparten på forhånd, så ved man også om man skal tage ham seriøst, folk skriver jo bare et navn nu i både ” Navn og mail ” rubrikken , og det er 99% sikkert de USERIØSE der gør det her for at gemme sig, jeg har selv prøvet det for at se om det er rigtigt det virker sådan, og ja det gør det desværre.
Jeg ved godt dem der vil have karakter system indført, det er for at kunne dømme en sælger, men jeg tror ikke rigtig på alt det her med ” svindel ” og bedrag fra div. sælgeres side, alle vil jo skrive et indlæg i Forumet hvis en bedrager er tilstede i flokken og han vil være ” blacklistet ” med det samme, og hvor mange har lige gjort det ???….. ingen, så folk er vel rimelig ærlige og tilfredse , jeg har nu ikke noget at brokke mig over, og har købt mange hundrede ting her igennem, selvfølgelig nogen bedre end andre, men sådan vil det altid være, så det køre fint efter min mening.
Så er der dem som siger der skal være gyldig adresse og telefon nummer, og det er jeg enig i at man ikke skal have lov at hede ” G Jensen Tønder ” og så gemme sig på den måde og er umulig at finde frem til, der skal være fuld navn som kan spores, jeg personlig vil ikke have telefon nummer på da folk skal respektere at jeg ønsker kontakten på mail, da jeg er flere gange er blevet ringet op om natten af en ” tåbe ” som lige skal høre på noget grej, og det vil jeg slet ikke prøve mere,
jeg går på arbejde og skal sove om natten, så derfor SLUT med telefon for mit vedkommende, og om dagen arbejder jeg og har ikke tid
til at sidde og tale i telefon om annoncer, men tager lige når jeg
har hul til det og svare på de mails der er kommet, og kan på
den måde tage det når min tid er til det, og på den måde fungere det for mig.
Så jeg ønsker kontakt på Mail, og det budskab respektere næsten alle
efterhånden, og dem der ikke gør det får en kold skulder når de så alligevel bare slår nummeret op og ringer tros der står det ikke ønskes .
Men alle kan da slå mit telefon nummer op på Krak hvis det er det de ønsker , da mit navn og det står der, men når man ønsker en anden form for kontakt, så er det den modparten bruger uanset hvad man selv ønsker, og så kan man spørge om det er muligt at få lov at ringe hvis det IKKE kan klares i en lille mail, men det kan det jo fint i 99% af alle tilfælde.
Men ellers syntes jeg det fungere fint på brugtgrej og det generelt er flinke folk man har med at gøre og handler med, så jeg ser ingen problemer I driften som det fungere nu, men nu kan vi så starte tråden
som " Kim " fra brugtgrej har anbefalet os at gøre, og så her igennem høre hvad folk syntes der skal ændres, men kom nu med seriøse forslag, og begrund dem grundigt hvorfor det skal laves lige som du ønsker så der måske er et grundlag for at tage dit forslag til efterretning, og ikke bare en masse gas for at sige noget og for der SKAL ske ændringer.
Tak for ellers en god side som den er nu.
Mvh Morten

#2  16/08-08 18:51
call oz0mc

Indlæg: 1821
Svar til #1:
det var ski noget af en kamel :-)

#3  16/08-08 19:40
oz1ian, Leif Pindstrup

Indlæg: 1997
Svar til #1:
Hej Morten.... Måske lidt uenig... men dog så enig, at vi sagtens kan mødes i Brugsen...

#4  16/08-08 20:02
call oz0mc

Indlæg: 1821
Svar til #3: brugsen ?? er det ik dem med de gode medlems tilbud ??

#5  18/08-08 09:18
Søren Petersen
Indlæg: 55
Svar til #4:
Er enig med Morten. Det er træls med de der ringer kl. lo.... fordi de har pimpet rødvin eller whatever. Også er de ofte ikke seriøse. Måske kontaktsøgende men det kan da ikke være mit problem! kommentarer som, jamen jeg har da selv sådan en og ville lige høre hvad den evt. kan bruges til etc..
m.v.h.
OZ1AXE

Denne tråd er lukket for nye indlæg