Brugtgrej.dk
Forside  |   Ny annonce  |   Forum  |   Nyhedsmails  |   Om brugtgrej  |   Kontakt Brugtgrej
133 online brugere
3321 online annoncer
SælgesKøbes

Ny funktionalitet

Denne tråd er lukket for nye indlæg

#1  26/06-07 15:14
Kim Jensen
Administrator

Indlæg: 130
Vi på brugtgrej er meget interesserede I at vide hvordan vi kan gøre siden endnu bedre, og vil derfor gerne have input fra dem der bruger siden.
Har du nogle ideer til hvordan vi kan gøre siden bedre for dig? Er der noget du mangler? Noget der er besværligt eller ulogisk?
Kom med dit input, alle forslag er velkomne, store som små.

----------
Kim Jensen
Brugtgrej Webmaster

#2  27/06-07 00:16
Tommy (Oz4kid)

Indlæg: 467
Svar til #1:

Forummet kunne godt bruge nogle extra features,
som en "gammel forum rotte" kan jeg sige det
er "vitalt" for et forum at brugerne kender
aktiviteten i forummet, så derfor foreslår jeg 2 ekstra ting:

1) At man i forum indexet også kan se antal posts i hver forum kategori, ikke blot antal tråde, derved får man et bedre indtryk af det "liv" der er...ellers vi alle blot se "1" tråd i evigheder og man får ikke rigtig sparket gang i "nysgærrigheden" til folk.

2) På forsiden af brugtgrej Under Sektioner bør der
være en Forum header med f.eks de 5 seneste forum-indslag som en liste. Se evnt. www.3dmaxer.dk hvordan de har lavet forsiden. Når det er sagt vil jeg så sige at jeg synes brugtgrejs forside er penere fordi den er mere overskuelig,

3) Så kom der visst et 3dje forslag på banen, men det har ikke noget med forummet at gøre...

...jeg savner at man på forsiden kan se de seneste 5 salg & køb, folk er generellt mest interesseret i at selv købe/sælge så de kigger ikke ret ofte ind under "købes" fanen, det har jeg bemærket som langttidsbruger af brugtgrej.dk, hvorimod dengang det var vist på forsiden - var hurtig og "stor" respons fra folk når man postede en efterlysning, sådan er det desværre ikke længere, og jeg mistænker det faktum at folk ikke generelt føler for at se hvad andre ønsker at købe...

...men når man pludselig ser annoncen "ønskes købt...dit-og-dat"...så tænker man jo...Aha...en sådan har jeg jo....mon ikke om jeg skal sælge den!


----------
Mvh
Tommy (Oz4kid)

Redigeret 27/06-07 00:17
#3  27/06-07 20:51
Kim Jensen
Administrator

Indlæg: 130
Svar til #2:
Mange tak for dit svar.

1) Det skulle være ændret nu så der istedet vises hvor mange poster der er ialt, inklusiv svar.

2) Du har fuldstændig ret. Der er nu kommet sådan en box med de 5 seneste indlæg. Der var umiddelbart ikke plads til at der kunne stå dato og tid, men jeg skal se hvad jeg kan gøre på et senere tidspunkt. Indtil videre står dato og tid i en tooltip når man kører musen over titlen. Det er dog ikke helt optimalt og intuitivt.

3) Det kan jeg godt se. Jeg er godt klar over at købes kategorien ikke får nær så meget opmærksomhed og eksponering som sælges. Jeg har ikke lige en læsning nu og her, men jeg skal se hvad jeg kan gøre på et senere tidspunkt.

----------
Kim Jensen
Brugtgrej Webmaster

#4  27/06-07 23:37
Tommy (Oz4kid)

Indlæg: 467
Svar til #3:

WOW, det var godt nok hurtig respons, få dage senere og så har i allerede implementeret funktionerne. :)

Forsiden ser da heldigvis dejlig ren ud endnu.
Så igen - selv tak for et rigtig godt og velfungerende initiativ.

Btw: Google AdSense kan implementeres på en intelligent måde i både forum og salg/køb, intet er gratis her i denne verden så jeg går ud ifra at I har tænkt på at bruge denne mulighed når den byder sig i fremtiden? Jeg ved at Google er MEGET fornuftige og pålidelige betalere mht. deres AdSense system.

Envidere ved jeg at rigtig mange Radioamatører benytter sig af PayPal (pga Ebay handler) så en "Donate" knap kunne påske være på sin plads dersom i ikke vil have AdSense?

*Edit*
Nå - Det havde i jo (under Om Brugtgrej)

Der er herved Doneret! ;)


----------
Mvh
Tommy (Oz4kid)

Redigeret 27/06-07 23:44
#5  28/06-07 09:09
Kim Jensen
Administrator

Indlæg: 130
Svar til #4:
Hehe, ja der er ikke så langt fra ide til udvikling til release i øjeblikket, så nye funktioner bliver implementeret forholdsvis hurtigt hvis de ikke har indflydelse alt for mange steder på siden og ikke kræver så meget test.

Vi bruger i dag AdSense annoncer i annoncelisten og ved visning af selve annoncen og der kommer også snart annoncer ind i forummet. Vi undersøger pt. mulighederne for at vise annoncer fra andre annonceudbydere for at få mere variation. Der er ikke nogen der gider glo på de samme annoncer hele tiden.
Nu hvor vi snakker annoncer og reklamer kan jeg med det samme love at vi aldrig vil indsætte popups, popunders og andre irriterende reklamer der forhindrer normal navigation af siden.

----------
Kim Jensen
Brugtgrej Webmaster

#6  28/06-07 17:51
Tommy (Oz4kid)

Indlæg: 467
Svar til #5:

Så håber jeg seriøst at der aldrig nogensinde
dukker op de der irriterende "Flash" bannere
som hopper, danser og blinker vildt for at få ens opmærksomhed, og ikke mindst de aller værste hvor man blot behøver at flytte pilen over for at starte.


----------
Mvh
Tommy (Oz4kid)

Denne tråd er lukket for nye indlæg