Brugtgrej.dk
Forside  |   Ny annonce  |   Forum  |   Nyhedsmails  |   Om brugtgrej  |   Kontakt Brugtgrej
85 online brugere
3318 online annoncer
SælgesKøbes

Billeder - og informationer i annoncer.

Denne tråd er lukket for nye indlæg

#1  11/10-08 06:02
Carsten Nielsen
Indlæg: 199
Er jeg den eneste, som er lidt irriteret over de mange annoncer uden billeder og informationer om det der er til salg ?.
Måske burde det være et "krav", at der skulle billede og informationer i annoncen, så man kan se hvad det er man bliver tilbudt. Det er ikke alt man kan finde information om på nettet, ud fra de ting der står som overskrift.
Jeg er på jagt efter flere forskellige måle instrumenter, men hopper over annoncerne uden billeder og beskrivelser. Men det kan jo faktisk godt være, at noget at det jeg søger, "gemmer" sig, i de annoncer uden billede - beskrivelser osv.
Så måske går både sælger og jeg glip af en handel.

M.v.h.

Carsten Nielsen

#2  11/10-08 10:10
Kim Jensen
Administrator

Indlæg: 130
Svar til #1:
Vi kan godt blive enige om at annoncer skal have en sigende og fyldestgørende titel og beskrivelse, men billeder mener jeg ikke bør være et krav. Der kan være varer der er svære at tage billeder af og der kan være brugere af brugtgrej som kan have svært ved at tage billeder og ligge dem på brugtgrej.
Men det er klart til sælgers fordel at have billeder på annoncerne. Annoncer uden billeder har større tendens til at blive sprunget over når en potentiel køber kommer forbi.

----------
Kim Jensen
Brugtgrej Webmaster

Denne tråd er lukket for nye indlæg