Brugtgrej.dk
Forside  |   Ny annonce  |   Forum  |   Nyhedsmails  |   Støt brugtgrej  |   Kontakt Brugtgrej
95 online brugere
3064 online annoncer
SælgesKøbes

Forslag til forbedring af Forum funktion.

Denne tråd er lukket for nye indlæg

#1  09/04-11 14:46
Tommy (Oz4kid)

Indlæg: 465
Hej, jeg vil gerne komme med et lille forslag til en lille forbedring af forummets post og redigerings funktion, baseret på erfaringer fra andre forums:

Rediger - Timer.
----------------------
Dvs. en timer som går ud på at hvis en bruger har oprettet eller besvaret et forum-indlæg - kun tillader at brugeren redigerer i sin egen tekst, f.eks indenfor 30 minutter - eller en 1 time.

Begrundelse for forslag:
--------------------------------
Som det er i dag, kan brugerne redigere deres egne indlæg i al evighed.
Dvs. hvis der opstår en diskussion på forummet, hvor flere brugere deltager i diskussionen, og f.eks har en anden mening en OP (trådstarteren). så har Trådstarteren mulighed i dag til at ændre sin oprindelige melding / tråd - så at alle andre svar fremstår som fejlplacerede / idiotiske...dersom OP ikke får medvind i diskussionen.

Resultat af ændring:
----------------------------
Dette forhindrer effektivt at folk ikke bare kan slænge rundt med kommentarer i øst og vest, men faktisk bliver nødt til at stå for det de har sagt.

Desuden forhindrer det muligheden for at få andre brugere til at fremstå som komplette idioter da deres svar jo henviser til brugerens originale indlæg, Fordi Trådstarteren ikke længere kan "fifle" med sit originale indlæg .

Det vil også bidrage til at folk tænker sig om før de skriver løs.

----------
Mvh
Tommy (Oz4kid)

#2  09/04-11 15:04
Max
Indlæg: 885
Svar til #1:
Kan du ikke tage et forslag med om at vende rækkefølgen på indlægene så de nyeste indlæg står øverst. Så slipper man for at skulle scrolle ned i bunden hele tiden.

#3  09/04-11 15:16
Peter Andersen (Peel.dk)
Indlæg: 330
Svar til #1:

Der bør slet ikke være en redigeringsfunktion!

Om man kan redigere i den i 10 minutter eller 10 dage er underordnet, det er jo bare et spørgsmål om hvor meget aktivitet der er i den tråd.

Og så tvivler jeg efterhånden på at det er muligt at få folk til at tænke sig om. Magen til sludder og mudderkastning har jeg aldrig set.

Jeg vil hellere foreslå at forum bliver lukket og så henviser man til news:dk.fritid.hamradio og news:dk.teknik.elektronik i stedet for.

#4  09/04-11 15:24
Tommy (Oz4kid)

Indlæg: 465
Svar til #3:

jeg er ikke 100% enig, men jeg forstår godt din tankegang, men heldigvis er det ikke dominerende for forummet, så jeg synes en total lukning ville være et tab for BG, især da det har formået at få meget bedre aktivitet end f.eks EDR´s eget forum dengang det var oppe.

Men der er altid plads til forbedringer.

Grunden til at der bør være en lille åbning 10-30 minutter, er at folk skal have chancen til at korrigere links og stavefejl, ellers er jeg enig - der skal ikke være mulighed til at redigere i al evighed, og måske er tilmed 1 time for meget tid.


----------
Mvh
Tommy (Oz4kid)

#5  09/04-11 15:27
Søren Rosenberg

Indlæg: 254
Svar til #4:

Er enig i forslag ville være en forbedring. Det er meget almindeligt i andre fora også og troede faktisk allerede det var sådan på BG forum.

I tilfælde af at trådrækkefølgen kunne vendes, så ville jeg foretrække det var en personlig indstilling, da jeg foretrækker at læse en tråd kronologisk.

Og ja BG er jo nærmest de-facto forum for danske radioamatører. Ærgeligt at edr.dk forummet er så uheldigt opbygget (kræver medlemskab af edr, tråde bliver hurtigt automatisk slettet igen)

#6  09/04-11 15:41
Tommy (Oz4kid)

Indlæg: 465
Svar til #5:

Et alternativ (og sikkert meget enklere end en timer) ville måske
være at "låse" den forrige post for Redigering straks når den har
modtaget et indlæg fra en anden bruger, derved kan man ikke gå
tilbage på sit ord?

Altså - at den foregående post automatisk låses når et nyt indlæg i tråden postes...


----------
Mvh
Tommy (Oz4kid)

#7  09/04-11 15:43
Erik Skov Christensen
Indlæg: 1069
Svar til #3:
Jeg vil være meget ked af helt at få lukke for redigerings muligheden. Det ville betyde at jeg jævnlig gange måtte skrive et nyt indlæg, fordi jeg ikke altid umiddelbar kan om meningen se af det skrevne stemmer overens med det der var meningen der skulle stå. Jeg ville så helt undlade at skrive, fordi sprogkræfterne ikke rækker til to indlæg. Jeg bilder mig ind at jeg har lidt at bidrage med, og det vil jeg jo gerne fortsat.
Vh erik
-
det er vist lidt bagvendt men jeg lader det uredigeret til eksempel

----------
Mest SWL :-)

#8  09/04-11 21:26
Jørn Christensen Koch
Indlæg: 45
Svar til #1:

Som altid ... en gang pis !!!


#9  13/09-11 19:15
Morten D. Nielsen
Indlæg: 11
Lige for at tilføje to funktioner jeg meget gerne så implementeret:

1)
Muligheden for at indsætte billeder i en forumpost. Er meget svært at lave beskrivende tekst uden billeder.

Eks i min tråd om hjælp til forstærker, hvor jeg ikke helt ved hvad jeg skal spørge om, og jeg ikke helt forstår hvad folk foreslår, da jeg ikke ved, hvad tingene er:
http://div.brugtgrej.dk/forum.php?mode=thread&o bj=16471

2)
At man kan få en notifikation iform af mail, når der kom svar i en tråd man deltager i. Er umuligt for mig at huske, hvor de tråde jeg har deltaget i, er placeret, og kan derfor nemt komme til at lade folk hænge, som har været så venlige at hjælpe mig.. eller omvendt.

#10  13/09-11 21:06
Martin Brøsted

Indlæg: 531
Svar til #8:
Hvorfor.Fordi du er uenig eller hvad ?

#11  13/09-11 21:26
søren/oz4zat
Indlæg: 522
Svar til #1 og #9:

Jeg er glad for redigeringsfunktionen - giver bl.a. mulighed for at rette stave- og slåfejl - dårlige formuleringer - forkerte links mv. Synes også at der er OK at indlæg låses efter ½-1 time . Det er flere gange sket at jeg har glemt f.eks. et "ikke" i en sætning - det er rart at kunne rette den slags.
Det er også sket at andre er kommet før mig med et svar, så er det rart at kunne slette sit eget indlæg, i stedet for at fremstå som en spammende papegøje ;-)
Mulighed for fotos ville være rart - men de fylder på serverens diske og jeg kan godt være lidt nervøs for at enkelte brugere ville misbruge funktionen...
Notifikationer pr. mail er en rar ting, især hvis man har mulighed for at slå dem fra ;-)

Til #8 : ?

----------
færdes også på http://rdeforum.dk

#12  13/09-11 22:34
oz1ian, Leif Pindstrup

Indlæg: 1995
http://www.brugtgrej.dk/user_show.php?User_Id=4 66
Altså nuværende nummer 8 burde nok benytte sig af slette muligheden...
#13  13/09-11 22:34
oz1ian, Leif Pindstrup

Indlæg: 1995
http://www.brugtgrej.dk/user_show.php?User_Id=4 66
Altså nuværende nummer 8 burde nok benytte sig af slette muligheden...
#14  14/09-11 12:45
Morten D. Nielsen
Indlæg: 11
Svar til #11:
Jeg vil skam nødigt leve uden redigeringsfunktionen. Ja, nogle vil rette på ting, som kan hindre forståelsen, men omvendt, så slipper man potentielt for mange ekstra posts.
Der imod ville det være smart at bibeholde redigeringsfunktionen, men implementere en "quote" funtktion, så man fik en "quote" med fra det man snakker om.

Det med at "besvare" en specifik post frem for at snakke generelt i en tråd, syntes jeg er noget underligt noget, men alle forums skal jo starte et sted (teknisk set) :)

Redigeret 14/09-11 12:46
Denne tråd er lukket for nye indlæg