Brugtgrej.dk
Forside  |   Ny annonce  |   Forum  |   Nyhedsmails  |   Støt brugtgrej  |   Kontakt Brugtgrej
87 online brugere
3055 online annoncer
SælgesKøbes

Om at indsætte link i forum.

Denne tråd er lukket for nye indlæg

#1  05/03-13 09:36
Gert Mandrup, OZ4ZG

Indlæg: 354
Hej alle.

Først må alle hardcore internet brugere undskylde, men hvis bare een bruger på BG, kan have gavn af et lille tip til, hvordan man nemmest indsætter et link i sit indlæg (og sikrer sig at linket er aktivt).

åbn den ønskede side i en ny fane
tryk med musen i adressefeltet
tryk Ctrl-C
gå til indlægget
placer markøren på en ny linie
tryk Ctrl-V

Hvis der står http:// forrest, bliver linien fremhævet, i indlægget og læserne kan trykke på linket.

PS: har kun checket med Windows Internet Explorer.

Vy 73 de OZ4ZG, Gert

#2  05/03-13 10:23
Erling Backmann, OZ9YB

Indlæg: 469
Svar til #1:


Hej Gert..

Tak for info, også i den anden tråd hvor jeg har rettet til Lars`s side.

Mange tak.

----------
OZ9YB Erling

#3  05/03-13 10:48
Kim Jensen
Administrator

Indlæg: 130
Svar til #1:
Det bør virke i alle Internet Browsere. Jeg forsøger så vidt muligt at sikre at al funktionalitet der bliver frigivet her på BG virker i de mest populære browsere. Dog kan der være ting der ikke ser helt elegant ud i ældre udgaver af Internet Explorer.

----------
Kim Jensen
Brugtgrej Webmaster

#4  05/03-13 10:55
Gert Mandrup, OZ4ZG

Indlæg: 354
Svar til #3:
Hej Kim.

Jeg tænkte nu også mest på den browser, man vil kopiere linket fra.
Google Chrome har ikke http:// foran i adressefeltet (min har ihvertfald ikke - som default).

Gert

Redigeret 05/03-13 11:34
#5  05/03-13 11:24
Mads (OZ5MB)
Indlæg: 87
Svar til #4:
Chrome og Firefox skjuler protokolangivelsen (eks. http://), men hvis du markerer den og kopierer så får du stadig dette med.

#6  05/03-13 11:25
Kim Jensen
Administrator

Indlæg: 130
Svar til #4:
Ja, Chrome skjuler det nogle gange. Men når man kopierer linkadressen, tager den alligevel http:// med.

----------
Kim Jensen
Brugtgrej Webmaster

#7  05/03-13 11:35
Gert Mandrup, OZ4ZG

Indlæg: 354
Svar til #6:
I har helt ret. Jeg skal nok have mig en dukaPC :-)

#8  05/03-13 13:29
OZ5ES, Ebbe
Indlæg: 1015
Svar til #1:
Det ses osse jævnligt, at folk kopierer et link med "https:\\", og der skal folk huske at slette"S"'et, ellers kan nogle browsere ikke åbne linket, samt BG opfatter det ikke som et sådan.
Hos mig er der underligt nok ingen problemer i IE9.

Mvh Ebbe

----------
Mvh Ebbe.

Denne tråd er lukket for nye indlæg