Brugtgrej.dk
Forside  |   Ny annonce  |   Forum  |   Nyhedsmails  |   Om brugtgrej  |   Kontakt Brugtgrej
84 online brugere
3317 online annoncer
SælgesKøbes

Annoncetekster

Denne tråd er lukket for nye indlæg

#1  11/07-09 05:04
Deleted user
Indlæg: 2148
Nu kan alt til al held ikke være seriøst! Og jeg sidder her og morer mig med at gennemse diverse annoncer og falder ofte over vendinger: kun brugt få gange, kun brugt 2 timer o.s.v.
Det lyder jo ganske tilforladeligt. Men disse tekster antyder jo klart, at skidtet ikke helt har levet op til sælgerens forventninger.
Derimod kunne annoncetekster som: brugt dagligt i 10 år, Still going strong e.t.c jo antyde, at grejet er anvendeligt og ikke så dårligt endda. Så kunne man jo også tage et par billeder af det aktuelle grej og ikke gengive orginalbilleder fra producent og lignende. Dem kender vi og kan sagtens google selv.
Hvorfor så sælge overhovedet. Jo, nogle har den dejlige isme, at kun det absolut nyestet udstyr kan bruges. Og det er jo godt for alle andre end sælger!
Bedste 73 og få så priserne ned. 1/3 af nypris er passende!

Redigeret 11/07-09 05:12
#2  11/07-09 11:21
Henry Fred. Meiseles OZ1UF
Indlæg: 282
Svar til #1:
Det er også sjovt med "muligivis/kan være defekt, ikke afprøvet" eller "stand ukendt" ...
vy 73, 1UF

----------
meils@get2net.dk

#3  11/07-09 12:01
oz1ian, Leif Pindstrup

Indlæg: 1997
Svar til #2:
"Stand ukendt".. Det vil nok ikke være ok, når en amatør sælger en amatørradio...
Men lad se på militær surplus... nød radioer... specielle måleapparater..osv.. altså det som enten har samlet støv eller mos i flere år.. eller som af reelle årsager IKKE kan afprøves af normale mennesker... Der kan standen være ukendt... men så bør det nok sælges som "defekt" Prisen bør jo så være realistisk.. og køber må være indstillet på at bekrivelsen passer..

#4  11/07-09 18:50
Tommy (Oz4kid)

Indlæg: 467
Svar til #3:

Radioamatører er eksentriske :)

Nogle "gammelnok"´er vil sælge ting der er halv-defekte til høje urealistiske priser fordi de har en "idé" om at ting kan ordnes nemt og billig, det sjove er så...hvorfor ordner de så ikke det selv? Det må da være nemmere end at forsøge at sælge varen - over LANG tid - igen og igen?

Sandheden? ;) Som tekniker...ved jeg at disse "eksentrikere" er fuldstændig klar over fejlen i deres apparater, det er bare en måde at få flere penge ud af "tvivl"...og i deres tilfælde skal tvivlen altid komme sælger til gode, og ja - det er virkelig et godt grin at se dem "desperat" forsøge at sælge deres defekte lort til alm. brugtpriser gang på gang, og så ...selvsagt....ikke få det solgt. ;)


En anden ting, er gammelnok´erne der synes deres ting er
lige så meget værdt som på brugtmarkedet for 20 år siden,
igen - det er ikke så svært...se om de får det solgt i løbet af 3-4 måneder? Væk fra brugtgrej? Tilbage med ny annonce 3 mnd. senere? Jaja...vi kender rutinen - så kan i lære det ;)

Jeg kan lige se dem for mig...de gamle gnavenpotter, de sidder og mumler for sig selv "skide gratister - de vil have alt for ingenting" ;)

Sandheden er bare den - 20 år gamle ting er 20 år gamle ting, de kan gå istykker NÅR som heldst - de er ikke værd 6000-20000 kroner, selv om det er det VILDESTE grej for 20 år siden, sad - but true.

Men det er jo sådan, at man er glad for sit grej, og det ER virkelig svært at skille sig af med det man holder af, og så skal det jo selvsagt sælges til en pris man selv kan leve med - men kan dem der byder - leve med det?

Du kan jo også beholde dit gamle grej til du krakelerer (dvs. går bort), så skal familien til at sælge det...og hvad får DU ud af det?

Jeg har købt virkelig meget grej via brugtgrej.dk, der ER nogle der
har gang i fornuften - men det forsvinder i løbet af den første
time - for interessen er der STADIG blandt os - de yngre radioamatører
vi vil bare ikke give det du tror du kunne få for det for 20 år siden.

Selv har jeg det meste grej jeg nogensinde kunne drømme om, takket være Amatørtræf FYN - og andre steder hvor folk til sidst kommer til
fornuft og sælger til realistisk pris når dagen er gået...og intet
er solgt.

Det samme kan man ikke se ske så tit på f.eks brugtgrej, jeg har
set instrumenter listet til 9000-10000 kroner, der har gået for 3000
på træf som Amatørtræf FYN, radioklubber o.l...

...de må leve i en eller anden eventyrverden ;)

Men sjovt er det!

vy 73 de oz4kid

----------
Mvh
Tommy (Oz4kid)

Denne tråd er lukket for nye indlæg