Brugtgrej.dk
Forside  |   Ny annonce  |   Forum  |   Nyhedsmails  |   Om brugtgrej  |   Kontakt Brugtgrej
85 online brugere
3318 online annoncer
SælgesKøbes

Hold jer fra Terratec produkter.

Denne tråd er lukket for nye indlæg

#1  20/09-13 22:09
Erik Bruus
Indlæg: 78
Da Terratec laver nogle dårlige produkter, og især softwaren er helt utrolig dårlig, samt at der ingen support er på deres produkter, går jeg nu ud og advarer andre. De reagerer aldrig på en henvendelse, så nu er jeg sur. Defor hold jer fra deres produkter.

Detaljeret beskrivelse kommer her:

Terratec laver måske noget hardware der virker, men deres software virker slet ikke. Jeg har alle dage haft alvorlige problemer med deres produkter. Venner og familie har samme problemer, og da der intet sker ved henvendelse til Terratec, må jer derfor gå ud og advare mod at købe produkterne. Softwaren er problemet, så det er ligegyldigt om du køber noget til DVB-C, DVB-T eller DVB-S, det virker lige dårligt på alle enheder, samt på forskellige platforme, dog er tingene blevet meget værre med Win7, og med Win8, kører det slet ikke. Her kommer nogle af problemerne:

Den infrarøde fjernbetjening virker slet ikke, softwarefejl. Hvis den gjorde, ville du også blive nød til at indtaste f.eks. 7826 for at få f.eks. Discovery. Dette skyldes at softwaren nummerer kanalerne med tilfældige tal på op til 4 cifre. Så dine egne TV kalaner kommer f.eks. til at hedde, 1, 12, 78, 326, 455, 784, 4568, 7826 etc. Se det er da nemt at huske når du skal trykke for at komme til en bestemt kanal. Oveni alt dette skal du også regne med at alle dine kanaler forsvinder når du mindst venter det, det kan ske flere gange om ugen, så man opgiver næsten til sidst. Det tager mindst 2 timer at søge alle frekvenser igennem, og så er det ikke sikkert at den alligevel har fået det hele med. Det er totalt til grin, og virker slet ikke. Optagelse er et kapitel for sig, hvis du tør, så kan den fylde din harddisk op på ingen tid, men TV fylder jo, hvad værre er at, det ikke er sikkert du kan slette optagelserne igen, så siger din windows, du kan ikke slette filen da den er i brug, det kan gamle optagelser næppe være. Så pludselig har du flere hundrede Gb, som du ikke kan fjerne på normal vis. Du skal så igang med at boote på en special CD, og slette filerne udenom windows. Det duer slet slet ikke, og jeg kunne blive ved. Herefter sidste softwareopdatering crashede min maskine helt, så derfor må jeg straks til tasterne, mvh, Erik.

#2  20/09-13 22:57
Charles Nielsen

Indlæg: 31
Jeg har oplevet helt nøjagtig det samme med Terratec.
Intet suport overhovedet. Ren Skidt. !!

Jeg fik et program til ca 800 Kr, til audioredigering, (Pladestøj), Programmet vistes, som et lille vindue, Og ifl det medfølgende info, skulle jeg registrere programmet.
Den kunne overhovedet ikke registreres. 0 Suport og stadig lille vindue.
Men programmet virker da trods dette.Redigeret 20/09-13 23:03
#3  21/09-13 11:50
Mads (OZ5MB)
Indlæg: 87
Svar til #1:

Nu er der ingen de siger man behøves bruge Terratecs software fordi man bruger deres hardware. Man nok nødt til at bruge deres driver, så hvis den er noget klyt er det et problem. Men det lyder som om at alle de problemer du beskriver relaterer sig fremvisnings/optagelses softwaren, og der kan du bare vælge noget andet.
Der er en liste over hvad der findes på https://en.wikipedia.org/wiki/Template:Home_thea ter_PC_%28application_software%29

Jeg har prøvet eller hørt gode ting om Plex, XBMC og Mediaportal.

#4  21/09-13 16:14
Erik Bruus
Indlæg: 78
Det lyder spændende. Jeg har ellers prøvet meget forskelligt, og hver gang har programmet sagt noget i stil med: Ingen modtage hardware fundet, og så bare på engelsk. Plex, XBMC, og Medieportal, er jeg ikke lige stødt på i min søgning, men jeg vil da straks se hvad det er. Tak for det. mvh, Erik.

#5  22/09-13 03:34
Deleted user
Indlæg: 572
Svar til #4:
Jeg har en del erfaring med både Terratec H5 og H7 tunere, samt XBMC. Jeg har udelukkende anvendt Terratec produkterne sammen med DVB-Logic og Windows Media Center (Jeg brugte Media Centerets fjernbetjening. Terratec fjernbetjeningen har jeg ikke kunnet anvende her). Det har kørt stabilt. Min erfaring er, at hardware og drivere fra Terratec er ok.
XBMC er et superfint mediecenter, men det har ingen understøttelse af TV tunere.
Jeg har i min ekseprimentering med Raspberry PI installeret XBMC på denne og installeret en media server på min Windows 2008R2 server. Her anvendte jeg også Terratec produkterne. Til XBMC kan man finde add-ons som understøtter DVB-Logic og dermed kunne jeg bruge XBMC som frontend til min media server og se TV, optage osv.

Jeg har ikke haft behov for support fra Terratec så der har jeg ikke noget at bidrage med. Jeg blot konstateret, da jeg købte produkterne, at Terratec var det bedste bud til en rimelig pris. Det er omkring 4-5 år siden.

Hilsen, Brian - OX3IO

Redigeret 22/09-13 03:35
#6  22/09-13 10:55
Erik Bruus
Indlæg: 78
Tak Brian. Det er rart at høre at det kører hos dig, så er der håb forude. Der er mange muligheder for alle mulige forskellige kombinationer, og jeg har kun prøvet nogle få stykker. Det er godt med input, så har jeg lidt flere muligheder. Mvh, Erik.

#7  23/09-13 20:52
Bo Håkonsen
Indlæg: 43
Svar til #1:
Jeg kører TerraTec Cinergy C PCI på mit mediacenter (Windows 7 media center). Sammen med DVBlink fungerer det helt optimalt. Jeg kan optage kanaler i både HD og SD. Jeg kan pause udsendelser og jeg kan endda streame live TV videre til andre computere (eller iPad eller mobiltelefoner) i huset.
Kanalerne ligger som jeg selv vælger at lægge dem.

Det fungerer fint med to TV-kort. Jeg er dog stødt på nogle problemer efter jeg har sat det tredje TV-kort i.

#8  26/09-13 19:46
Erik Bruus
Indlæg: 78
Det lyder spændende. DVBlink, her jeg først hørt om nu da du nævner det, jeg vil straks se om ikke det er noget for mig. Tak for det. Mvh, Erik.

Denne tråd er lukket for nye indlæg