Brugtgrej.dk
Forside  |   Ny annonce  |   Forum  |   Nyhedsmails  |   Støt brugtgrej  |   Kontakt Brugtgrej
90 online brugere
3033 online annoncer
SælgesKøbes

Opkald til Admin...

Denne tråd er lukket for nye indlæg

#1  08/04-14 21:38
OZ5ES, Ebbe
Indlæg: 1015
DR Admin.

Jeg har ved flere lejligheder forsøgt at vedhæfte et foto ved indlæg i forum, men uanset størrelse og format, kan det ikke la' sig gøre.

Da der er en "vedhæft filer" knap på respons-side, antager jeg, og andre kan jeg se, at det er meningen det skal kunne du'.

Er knappen blot et levn fra tidligere tider, eller er der fejl et sted ?

Mvh Ebbe

----------
Mvh Ebbe.

#2  09/04-14 00:40
søren/oz4zat
Indlæg: 522
Svar til #1:
Hej Ebbe
Vi har beklaget os før - og venter stadig på svar ;-)
(måske arbejdes der i al stilhed på sagen ....man har vel lov at håbe :-)

mvh
søren
http://www.brugtgrej.dk/forum.php?mode=thread&o bj=39525

----------
færdes også på http://rdeforum.dk

Redigeret 09/04-14 00:43
#3  10/04-14 12:49
Søren N., 5Q5A

Indlæg: 307
Svar til #1:
Kan jeg tilslutte mig, jeg har heller aldrig kunnet få det til at virke.
Hvis nu vi er mange der spørger på én gang, så hører vi måske mere om en evt. løsning?

----------
5Q5A

#4  10/04-14 12:56
M.W.ELECTRONIC

Indlæg: 86
Svar til #1:
Skulle lige prøve

mvh
Peter
MWE

#5  10/04-14 12:57
M.W.ELECTRONIC

Indlæg: 86
Svar til #1:
Skulle lige prøve igen

Kan heller ikke få det til at køre


MVH
Peter
MWE

Redigeret 10/04-14 12:58
#6  10/04-14 13:19
OZ1DIY Paul Paulsen
Indlæg: 754
Svar til #5:
Prøver også lige engang:
Næe, virker heller ikke:

"Der opstod en fejl ved upload"

Paul

#7  10/04-14 13:51
Børge Larsen
Indlæg: 199
Svar til #6:
Jeg går da ud fra at i skriver under: Kontakt Brugtgrej.

Børge

Denne tråd er lukket for nye indlæg