Brugtgrej.dk
Forside  |   Ny annonce  |   Forum  |   Nyhedsmails  |   Om brugtgrej  |   Kontakt Brugtgrej
142 online brugere
3320 online annoncer
SælgesKøbes

Dæk navne. Etc

Denne tråd er lukket for nye indlæg

#1  19/09-09 22:24
Per Sparre Lorentzen
Indlæg: 118
Smiley brugte Q som dæknavn i MI 5 regi. Mange, eller flere gør det samme i Brugtgrej. Har uheldigvis betalt en vare og ikke modtaget denne i en tilsvarende situation. Dog er pengene sendt til et gyldigt kontonr. Den danske Bank vil ikke oplyse navn og adresse. Manden bekræfter at have modtaget pengene.Stadig ingen vare, efter mange undskyldninger. Uden at skabe enorm polimik, forstår jeg ikke hvorfor en annoncør ikke skal opgive navn, adresse og tlf. nr for at kunne annoncere. Mvh. Per. OZ3LS

----------
OZ3LS

#2  19/09-09 22:29
OZ1JZS / OZ6MR
Indlæg: 562
Svar til #1:
Hej Per

Jeg er 100% enig.

Har selv skrevet om det tidligere, hvor der var mange med sjove navne.

Stå dog ved hvem i er hvis i har rent mel i posen!

Mvh
Michael
OZ1JZS

----------
Mvh.
Michael
OZ1JZS / OZ6MR

#3  19/09-09 22:34
Tommy Andersen OZ1TMA

Indlæg: 410
Svar til #1:

Hva kaldte han sig ? og hvilket konto-nr ?,....jeg havde osse lign. situation med en fra danske bank,..........måske jeg kan hjælpe, da det lykkedes mig ?

73 Tommy.

#4  19/09-09 23:41
T. Pedersen
Indlæg: 19
Jeg er også interesseret i at vide hvem det var, og hvilket kontonummer i danske bank, da jeg også har oplevet det samme med en kontohaver i danske bank, for flere tusinde kr.

Skriv evt til mig privat, begge to, hvis det ikke skal ud til hele offentligheden.

Hvordan lykkedes det dig Tommy ?

mvh
Thomas Pedersen

Redigeret 20/09-09 09:48
#5  19/09-09 23:53
Tommy Andersen OZ1TMA

Indlæg: 410
Svar til #4:
Hej Thomas m.fl.

Ring til mig privat efter kl.13:00, så tar vi den der,........det er vist bedre at få en sludder end at skrive frem og tilbage.

73 de Tommy.

#6  20/09-09 07:53
Bjarne Friis v Helsinghof

Indlæg: 711
Svar til Per
Til Brugtgrej
Det er ikke urimeligt at Brugtgrej har en åben register som bruger af Brugtgrej kan slå op se de originale, adresser, e-mail, telefon, og øgenavne
Og at har en bruger af brugt grej har lavet fup skal vedkommen udelukke fra at bruge brugtgrej ( lokke sig ind)
Nu er der mange der er blevet fuppet på brugtgrej uden at man kan få hjælp af brugtgrej og finde den rigtige person
Og det må være brugtgrej fornemste opgave at hjælpe dem der bliver fuppet
oz3n Bjarne

----------
Bjarne de oz3n

CW-Nørd til fingerspidserne.
Medlem af EDR sIden 1966
www.helsinghof.com

Redigeret 20/09-09 07:55
#7  20/09-09 07:57
Peter Andersen
Indlæg: 443
Så vidt jeg husker plejer det at være sådan, at går man ned i banken ved kassen og overfører fx. 1kr til en konto - så får man navn og adresse på kvitteringen for overførslen. Ved netbank overførsel får man ikke andet end afdelingen den er overført til.

Metoden er blevet brugt meget ved handler på nyhedsgrupper gennem årene hvor utallige oplever de samme problemer som folk oplever nu på brugtgrej.dk

vh. Peter

#8  20/09-09 08:09
Lars Lysgaard Michaelsen
Indlæg: 21
Det kunne måske være en ide med en smiley ordning , så man kunne give en sur smiley på en bruger hvis handlen ikke gik som lovet ?
Så kan man se inden man handler om manden har snydt andre.

----------
----------
73
OZ5LLM

#9  20/09-09 08:15
Morten Christensen
Indlæg: 335
Svar
Hej
Jeg er også modstander af folk der dækker sig under et eller andet mystisk navn som ikke fortæller det mindste om den konkrete person.
Jeg ved så godt hvorfor de fleste af dem her de anvender et dæknavn, og det er fordi de ikke er interesseret i at naboen / venner skal se hvad de sælger / køber og skriver i div. Forums på Nettet, det næste er dem der er i et firma der f.eks handler og servicere radioer, de ønsker måske ikke chefen ser de går ham lidt i bedene når de går og sælger de ting som er bliver taget ind i bytte eller er tilovers fra hans firma , nogen har jo direkte forbud mod og beskæftige sig privat med radioer når de er i et firma, og det er da selvfølgelig træls hvis det er ens interesse…..
Så er der dem der sælger rigtig meget og som nok ikke ønsker at Skat behøver at have det alt for let med at finde frem til dem…
Og så er der svindleren, han har det jo rigtig let for han kan jo gemme sig blandt de andre her, og et slaraffenland for ham da ingen nogen sinde finder ham, og slet slet ikke Politiet, se f.eks opration X i tv hvor vi ikke taler gryn som vi beskæftiger os med, men virkelig stor svindlere som går helt fri fordi Politiet ikke har tid eller ikke vil gøre noget ved sagen, så glem alt det med i vil Politi anmelde en person
der har snyt jer for 500 kr., det får i intet ud af kun spildte kræfter.
Men gør det når du kontakter en person som i syntes virker lidt mistænkelig fordi han ikke har sit navn og adresse på, spørg om hvem han er som det første, og vil han ikke svare på det i jeres henvendelse ja så lad ham brænde inde med lortet, for så er der jo et eller andet galt og alle alarmklokker ringer hvis han i dette tilfælde også vil spille anonym.
Men jeg kunne også godt ønske man kunne se hvad folk hedder og hvor de bor det vil minimere svindel til et absolut minimum.

#10  20/09-09 09:29
Per Sparre Lorentzen
Indlæg: 118
Svar til #6: Jeg vil gerne sige tak for alle jeres kommentarer, og ligger svaret ind her hos Bjarne. Jeg har vedkommendes ID nummer her, jeg har hans kontonr. og kender bankbestyren i banken. Jeg skal nok finde ham, men vil give ham en chance. Smiley er hovepersonen i John Le Carres spionromaner, hej. Jeg er ude efter princippet i Brugtgrej systemet. Vi kan diskutere frem og tilbage, men mener handelen her må foregå på et seriøst plan og med en sikkerhed for de handlende, det med at man ved hvem man handler med. Tak for de mange svar. Mvh. Per. OZ3LS

----------
OZ3LS

#11  20/09-09 09:43
Palle OZ8AFC
Indlæg: 57
Svar til #6:
total gøg og gokke

#12  20/09-09 10:02
T. Pedersen
Indlæg: 19
Der findes umiddelbart 4 metoder hvorpå man kan svindle.

1) Lad være med at oplyse hvem du er, og få pengene via bankoverførsel. Ingen kan finde dig, og banken vil ikke hjælpe dig med at få pengene tilbage. Lad være med at sende en pakke. Kun bankerne kender navnet, og vil ikke oplyse det.

2) Send en mursten, og med falsk afsenderadresse på pakken. Denne metode virker fint både ved bankoverførsel og efterkrav. Kun posten kender dit rigtige navn, og vil ikke oplyse det til modtageren.

3) Oplys navn, adresse og telefonnummer. Få pengene via bankoverførsel, og lad være med at sende nogen pakke. Navnet kan være hvem som helst, bare oplysningerne passer sammen. Kontonummeret er dit eget, og kun banken kender dit rigtige navn og vil ikke oplyse det.

4) Som 3, blot opgiver du dit rigtige navn. Du er let at finde, og risikerer at få besøg en mørk efterårsdag af en sur mand der er ude at lufte sin hund. Den dårligste af metoderne.

Den eneste sikre metode til at undgå at blive snydt er, at hente det købte personligt.

#13  20/09-09 10:12
Per Sparre Lorentzen
Indlæg: 118
Svar til #11:Nå, mvh. Per

----------
OZ3LS

#14  20/09-09 10:17
Per Sparre Lorentzen
Indlæg: 118
Svar til #11: Hej Igen Palle. Jeg mener bare, at man må da, som du,fortælle hvem man er. Forstod dit svar var til Bjarne. Per

----------
OZ3LS

Redigeret 20/09-09 10:33
#15  20/09-09 15:30
OZ2LPX Boris
Indlæg: 867
Svar til #1:
Ja.. man kan også vælge at undlade at handle med dem der køre med dæknavne, så er man fri for at blive snydt mere end godt er.

Personligt handler jeg bare ikke med nogen som f.eks bare kalder sig QPAV eller hvad de nu har fundet på. Det kan da godt være at de har en fin og billig radio til salg, men hvis alternativet er at give noget mere for den samme radio, hos en medamatør som opgiver alle data i sin profil, ja,- giver jeg hellere 500 kr mere for den samme radio hos ham end hos QPAV !
Det er jo iøvrigt heller ikke forbudt at forhører sig hos sine medamatører om de kender QPAV inden man kaster sig ud i en handel. - eller endnu bedre, hente varen personligt eller hvis det f.eks er i en anden landsdel, så få en medamatør man stoler på, til at hente den for en og videresende den.

Forøvigt... hvis vi alle fra en kant holdt op med at handle med dem som bruger dæknavne, ja- så var problemet faktisk løst i løbet af få uger, for så ville de med dæknavn hurtigt finde ud af at det ikke var på brugtgrej de skulle sælge deres grejer.
Så egentlig er vi selv med til at holde liv i dæknavnene ved at blive ved med at handle med dem og blive snydt af dem :-)

#16  20/09-09 18:48
OZ1DIY Paul Paulsen
Indlæg: 760
Svar til #15:
Gider du fortælle mig, hvad du mener med alle data?

paul OZ1DIY

#17  20/09-09 20:41
OZ2LPX Boris
Indlæg: 867
Svar til #16:
Alle data er de data du kan udfylde i din profil :-)

#18  21/09-09 09:21
OZ1DIY Paul Paulsen
Indlæg: 760
Svar til #17:
Så er jeg bestemt ikke enig med dig.
Jeg har bl. a. udeladt tlf. nummer og adresse for at kunne få lidt fred og kun få kontakt med interesserede købere/sælgere efter aftale på mail.
Hvis du ellers er rimeligt interesseret i adresse mm., så kan du jo som køber/sælger tjekke resten via de respektive registre, såsom call mm.
Så udviser du jo interesse og ikke bare en sludder for en sladder.
Mail, så er kontakten jo etableret og resten går som en leg.
Brugtgrej skal bestemt ikke være godfather for os.
Vi er da voksne mennesker, ikke?
Forøvrigt så synes jeg at "svindlere" er selvregisterende, da vi efterhånden kender dem under alle binavne.
Een ting vil jeg give dig ret i, navne som Q, mis, handler mm. er IKKE nok.
Brug call som radioamatør eller andet som kan slåes op uden store problemer.
Dette var mit gylp for idag

Ha´en god dag

Paul OZ1DIY

#19  21/09-09 14:09
Per Sparre Lorentzen
Indlæg: 118
Svar til #4: Hej Tommy.

Tja, han kalder sig fa. Airteknik, W og Peter. Hans kontonr. i Den danske Bank er 3638199041 og jeg har gang i at få navn og adresse på kontoen. Han har også opgivet E- mail oz0dig@privat. dk. OZ 0 DIG er en digipeater i Højbjerg. Indehaveren har ikke noget med sagen at gøre, det ved jeg med sikkerhed, så det er svindel. Mvh. Per

----------
OZ3LS

#20  21/09-09 14:54
Tommy Andersen OZ1TMA

Indlæg: 410
Svar til #19:
Hej Per

Okay,...Det er ikke nogle af de navne,...kontonummeret stemmer heller ikke, men det betyder selvfølgelig ikke, at det ikke er den samme person (da man jo kan benytte flere konti).

En oplysning:
Banken har en afdeling der kaldes indsigelsesafdelingen, denne afdeling tar sig af svindelsager, problemet er at de kun vil tage sig af dem hvis det drejer sig om ting som er købt via kreditkort-overførsel og ikke en alm. bankoverførsel,.... dvs. hvis du kan, så brug dit kreditkort !

.....Meeen, hvis der er flere, som stod sammen om en anmeldelse, så skulle der vel kunne sættes en undersøgelse i gang.

73 til alle

Tommy.

#21  21/09-09 15:23
J. pedersen
Indlæg: 228
Uanset hvad så, er det så sådan her på det store internet at, der altid vil være folk som har brug for at få solgt de ting de har stående uden at gøre brug af.
Der er så også en del af dem som af flere årsager kan have brug for ikke at have navn, adresse mv. stående

Enig i at der kan søges i registrene (på dem der ellers står noget på og de calls der så eksisterer )
Enig i at man kan spørge sine medamatører

Enig i at brugtgrej bør have alle oplysninger, skulle der ske noget.

MEN er så til gengæld ikke enig i at
folk skal have adgang til alle oplysninger blot ved et klik på en profil.
Det er vendt lidt om at, give de "forkerte" mennesker en handleliste til det grej de gerne vil have men ikke vil betale for.

Er selv en af dem der har valgt ikke at have navn på min profil.
Dog står mit call som brugernavn således folk der ved hvad OZxxxx står for kan søge og finde frem til en derfra.
og nu vi er inde på det med calls.
Så mener jeg ikke der på en internet side skal stå under ens call både navn og adresse umiddelbart behøver der ikke stå andet end navn eller postnummer.
Der findes ikke en eneste amatør der fordi han har haft en QSO har brug for at have modpartens adresse, de oplysninger der er brug for kan han passende udveksle enten i æteren eller er det et QSLkort så har vi en dertil egnet QSLcentral.

lyder nok lidt "hat og blå briller" men, ind imellem må man bare erkende at verden som den ser ud med manglende politi og hjemmerøverier,rockerkrige og bandekrige mv. bare ikke er særligt aspirerende til at "reklamere" for sig selv med udlæggelse af navn adresse mv.


#22  21/09-09 15:55
OZ1JZS / OZ6MR
Indlæg: 562
Svar til #21:
Nu skal man jo passe på med ikke at blive for paranoid.

Du får det til at lyde som om at alle kriminelle og volsdforbrydere sidder hjemme og googler dig for at finde ud af om du har noget spændende, eller du er ansat et uha hemmeligt sted.

Jeg vil mene at 80 % af indbrud on næsten alle voldsepisoder sker tilfældigt. Jeg tror ikke et sekundt på at voldsmænd sidder og googler deres potentielle ofre.

Slå koldt vand i blodet venner, vi bor i "fredelige" Danmark.

Mvh
Michael
OZ1JZS

----------
Mvh.
Michael
OZ1JZS / OZ6MR

#23  21/09-09 16:23
J. pedersen
Indlæg: 228
Svar til #22:
Sådan var det ikke udlagt heller
Men, kan du give mig en fornuftig årsag ud over "personlig tryghed" til at der skal stå navn adresse mv. på alle her på brugtgrej ?

jeg kan ikke se det er nødvendigt
og hvem skal i så fald kontrollere det- du kan jo lave en profil med hvilket navn du vil samt, at der findes såkaldte tilbageholdte navne og adresser jvf gældende § i CPRloven

og hvem samt hvordan skal man så finde ud af hvem der snyder her ?

#24  21/09-09 16:38
Tommy Andersen OZ1TMA

Indlæg: 410
Svar til #22:
Hej Michael

Der er ikke nogen, der er paranoide her, men til gengæld en, som er temmelig naiv (dig),.......og ingen snakker om voldsforbrydere der googler deres ofre.

....Men det er derimod almen viden, at tyveknægte bl.a bruger dba.dk og nettet i al almindelighed, til at finde frem til deres foretrukne "varer",.......dette har osse været vist på tv gentagne gange, og hvis man først får færten af, at amatørgrej er knaster værd, hvorfor så ikke bruge brugtgrej.dk også ?.............nok er de dumme, men ikke stupide.

Og til din sidste bemærkning vil jeg bare sige:
Jeg går ud fra, at du allerede ved, at det gør ondt, at slå sig selv over fingrene med en hammer,.....men hvor mange gange måtte du forsøge det, før 10-øren faldt ? :-) :-) :-)

Jeg må hellere tilføje, at alt hvad jeg har skrevet, er skrevet med godt humør, men med faste meninger.

73 Tommy.

Redigeret 21/09-09 18:17
#25  24/09-09 14:34
call oz0mc

Indlæg: 1821
er det ikke bare at lade være med at handle med de "anonyme" så er problemet vel løst, jeg handler aldrig med nogen der ikke står frem med tlf nr samt adrasse, og jeg har handlet meget og aldrig blevet snydt :-)

manden uden lovligt call .

#26  25/09-09 07:31
Bjarne Friis v Helsinghof

Indlæg: 711
Svar til #25:
Det ved vi godt !
Men mit spørsmål var også til " Brugtgrej" hvad vil de gøre for at forhindrer snyderriet

Hilsen

Bjarne oz3n
Kerteminde

Medlems nr EDR 20689


----------
Bjarne de oz3n

CW-Nørd til fingerspidserne.
Medlem af EDR sIden 1966
www.helsinghof.com

Redigeret 25/09-09 12:20
#27  25/09-09 17:13
Palle OZ8AFC
Indlæg: 57
Svar til #26:
mere gøg og gokke

#28  25/09-09 17:31
BESKYTTET NAVN GRUNDET ARBEJDE
Indlæg: 3
Svar til #26:


Redigeret 25/09-09 17:33
#29  25/09-09 17:32
BESKYTTET NAVN GRUNDET ARBEJDE
Indlæg: 3
Svar til #1:
HR. Per Sparre

Hvad fanden bilder du dig ind, først giver du forkert adresse så kommer pakken retur og bliver sendt igen ekstra udgift på 7o,- kr. Dernæst skriver du al det her pladder. Få dig et liv for fanden.

KOPI AF FORSENDELSEN

1 gang

Vægt: 1.3 kg
Længde: 202 mm.
Højde: 195 mm.
Bredde: 114 mm.

Vær opmærksom på, at den angivne vægt er forsendelsens vejede vægt og vil derfor kunne afvige fra den fakturerede vægt.
Forsendelser, som kræver betaling, kan først afhentes på et posthus 2 dage efter afsendelsen. Husk at medbringe blanketten Post til Afhentning.

Dato Kl. Registrering
14. september 2009 21:38 Ankommet til 705 Taulov Pakkecenter
15. september 2009 07:30 Ankommet til omdeling 6000 Kolding Posthus
15. september 2009 13:45 Retur fejl i adresse

2 gang

Forsendelsens nummer: 07113086520dk
Vægt: 1.3 kg
Længde: 202 mm.
Højde: 195 mm.
Bredde: 114 mm.

Vær opmærksom på, at den angivne vægt er forsendelsens vejede vægt og vil derfor kunne afvige fra den fakturerede vægt.
Forsendelser, som kræver betaling, kan først afhentes på et posthus 2 dage efter afsendelsen. Husk at medbringe blanketten Post til Afhentning.

Dato Kl. Registrering
23. september 2009 22:08 Ankommet til 705 Taulov Pakkecenter
24. september 2009 08:35 Ankommet til omdeling 6000 Kolding Posthus
24. september 2009 09:47 Omdelt landzone


Redigeret 25/09-09 17:36
#30  25/09-09 17:33
BESKYTTET NAVN GRUNDET ARBEJDE
Indlæg: 3
Svar til #1:

Redigeret 25/09-09 17:35
#31  25/09-09 18:12
Niels OZ9NP
Indlæg: 84
Svar til #30:
Hej Jxxxx- ! Er dine indlæg også beskyttet? Jeg ser her 2 indlæg uden indhold - nr. 28 og 30!
73 Niels.

#32  25/09-09 18:27
call oz0mc

Indlæg: 1821
Svar til #31: *LOL* :-)))))

#33  25/09-09 18:32
OZ1JZS / OZ6MR
Indlæg: 562
Svar til #31:
Det er åbenbart blevet "moderne" at have beskyttet navn.

Så vidt jeg kan se er #21 og #28 ikke samme person.

Jeg er stadig fortaler for at man viser hvem man er.

Har man et specielt navn og et specielt job, bør man jo nok holde lav profil istedet for at profilere sig kraftigt herinde og så bagefter få beskyttet navn.

Jeg har bare svært ved at se hvilket job der gør at man ikke kan skrive sit navn herinde.

Kald mig bare naiv ( det er jo gjort tidligere) men sådan ser jeg nu på det.

Mvh

Michael
OZ1 (resten er yderst hemmeligt) ;-)

----------
Mvh.
Michael
OZ1JZS / OZ6MR

#34  25/09-09 20:59
Thomas
Indlæg: 15
Svar
Beskyttet navn ?

Det kan da kun være for at højne sit Ego ! , det er sgu da kun til at grine af

Den eneste årsag som kunne være bare lidt seriøs , var hvis det var Fhv Klaphat formand for cirkus EDR , så ville jeg kunne forstå han ville være anonym

#35  25/09-09 20:59
E. S. Chr.
Indlæg: 1558
Svar til #33:
Politiker, fængsels betjent, betjent, foged, socialrådgiver . . . De har jo også familier, børn samlever . . . , som kan komme i klemme.

Vh. erik

----------
Mest SWL :-)

#36  25/09-09 21:09
Thomas
Indlæg: 15
Svar

Nu skal der jo ikke så meget fantasi til at skrive det profilnavn man ønsker andre skal kunne se , det kan være forbogstaver efternavn eller et "nick" navn , så den med beskyttet navn , er kun for at virke interesant

#37  25/09-09 21:18
E. S. Chr.
Indlæg: 1558
Svar til #36:
Det vælger man jo selv - men her på brugtgrej.dk bliver der åbenbart ballade om det ligegyldig hvilken løsning man vælger.
Vh erik

----------
Mest SWL :-)

#38  25/09-09 21:24
OZ1JZS / OZ6MR
Indlæg: 562
Svar til #35:
Hmm, ja naturligvis nævnes der jo lige disse grupper.

Men jeg tror nu ikke der er særlig mange politikere herinde.
De andre grupper, måske, men sansynligheden for at den klient som socialrådgiveren har afvist, leder herinde er sikkert lig nul.

Igen må jeg sige - lad nu være med at blive paranoide, så kommer i selv til at leve i et fængsel. Er jobbet det værd?

Jeg er tilbøjelig til at give #34 ret, nogle gør det for at være interessante og for at føle sig vigtigere en ens job retfærdigør.

Jeg skal lige sige at jeg ikke kender dem der er herinde med "beskyttet" navn og derfor ikke kender deres bevægegrunde til at optræde med "beskyttet" navn. Mine kommentarer er generelle.

Mvh
Michael
OZ1JZS

----------
Mvh.
Michael
OZ1JZS / OZ6MR

#39  25/09-09 21:56
Deleted user
Indlæg: 2148
Svar til #29:
I modsætning til dig har Per Sparre sin adresse tilgængelig på BG, så det er jo bare at skrive den korrekt af.
Og mens vi har bukserne nede kunne du jo passende i dit kopi/sætind fis fra Postdanmark have medtaget den 1. forsendelse nummer.

#40  26/09-09 08:37
OZ1DIY Paul Paulsen
Indlæg: 760
Svar til #34:
Jeg kan ærlig talt ikke se hvorfor EDR skal indblandes i dette ordkløveri.
Kan du ikke lide dem, så hold dig da væk.
Der er trods alt mange som er tilfredse med EDR og deres lokale afdelinger.
Har jeg problemer med dem, så går jeg da direkte til de pågældende og ikke bare rakker ned på dem offentligt.

Paul OZ1DIY

Redigeret 26/09-09 08:47
#41  26/09-09 10:06
OZ3LX, René Rasmussen

Indlæg: 444
Svar til #40:
nu må det sgu være nok!! jeg syntes brugtgrej teamet skal lukke Forum
det er jo kørt fuldstændig af sporet og er blevet fuldstændig latterligt børnehave agtigt og kællingeslader. Og så iøvrigt lave siden om til kun at være for radioamatør grej og ikke alt muligt andet gammelt skrammel, der findes andre internetsider til den slags.
vy 73 de OZ3LX, Rene

----------
Vy 73 De OZ3LX, René

#42  26/09-09 16:02
J. pedersen
Indlæg: 228
Svar til #41:
ENIG er blevet en børnehave med folk der har for meget tid og for hurtige netforbindelser. kan se der nu er "gået mode" i at der ikke står navn og jeg ligefrem har fået en "navnebroder" herinde.
Jeg har personligt skrevet indlæg nummer 21 og indlæg nummer 23

resten vil jeg IKKE lægge navn til da de ikke er oprettet af mig.
#43  26/09-09 16:17
J. pedersen
Indlæg: 228
Svar til #31:
Går ud fra det er til mig den der - nej blir "copycattet" eller om du vil efterabet af en :S som skrevet ovenfor har jeg ikke skrevet det og umiddelbart på omtalte person i disse indlæg vide hvem personen er.
Jeg har så nu valgt at ændre lidt i mit navn, således folk kan se forskel på disse 2 profiler.#44  27/09-09 00:06
Bo Holbo Rasmussen
Indlæg: 3
Jeg forstår udemærket problemet.

Jeg mener ikke at "brugtgrej.dk" er forpligtet tildet, MEN

Jeg syntes at det ville være en god idé at man ved oprettelsen SKAL oplyse sit fulde navn, adresse og nummer/mail.
Og dernæst kan vælge hvilke af disse oplysninger der skal kunne ses af andre brugere.

Vil man ikke det. Har man efter min mening ikke en skid (for at sige det rent ud) at gøre som køber/sælger på brugtgrej, eller den blå avis, eller Ebay osv.

Hvad mener i?

V. hilsen
Bo OZ2BO

#45  27/09-09 01:05
J. pedersen
Indlæg: 228
Svar til #44:
Kan du som sådan have ret i
Umiddelbart bør BG kende, alle de relevante data på personen
som umiddelbart er som følger
Navn
Adresse

yderligere oplysninger har hverken BG elelr andre brug for MEN

der findes så (som mig selv) folk der af forskellige årsager IKKE kan eller vil have disse oplysninger ud og derfor vælger at skrive som du nu ser mit navn stå.
BG er bekendt med ihvertfald i mit tilfælge både mit Call mit navn min adresse samt mit telefonnummer.

ergo sker der noget skævt kan der findes frem til mig den vej.
Denne løsning synes jeg, er ganske fin men kan ikke se hvad andre umiddelbart skal kunne se disse oplysninger for

lad os tage et eksempel.
Jeg skal handle med dig.
Jeg skal betale dig nogle penge for tja et SWR-meter
Jeg modtager dit navn adresse og kontonummer.
Jeg overfører pengene
Du sender mig SWR metret
handel slut - ER du lykkeligere af at, have set mit navn herinde ?
svaret er NEJ! navnet er fløjtende lige meget.
De oplysninger du skal bruge vil du modtage over PM hvori handlens detaljer også vil blive aftalt
deri ligger en diskretion i kraft af at ikke alle ønsker at stå på nettet.
Men også en tillid i at man overfør den og kun den man skal handle med giver sine "personlige" oplysninger fra sig.

denne debat er dog som mange snart har skrevet, blevet "GØ og GOKKE".... folk mener at det hele skal være en stor offentlig sandkasse med fællesslik på pinden (slikkepinden) og skovlebyt

DEN VERDEN EKSISTERER BARE IKKE I 2009 DEN FANDTES MÅSKE I DE GLADE TÅGER I 60ERNE MEN DEN KLUMP ER FOR LÆNGST GÅET OP I RØG..
Vågn nu op og erkend at vi idag lever i landet med folk der kysser en bag i når de er ansigt til ansigt og så snart de vendes ryggen dolkes kniven mellem skuldrene......

Sagt med humor men fast mening.
Vågn op derude og skru op for squelchen kan i ikke lide modulationen.
eller endnu bedre ALT+F4 så er det overstået

#46  27/09-09 05:58
Deleted user
Indlæg: 2148
Mange ting kan løses ved at tænke sig om, og ikke blive fornærmede.

Hvis man skal førstegangshandle med en ukendt, kan man jo bare lige aftale, at sende hinanden et ganske alm. brev med Postdanmark.
Så har man adresserne, og eventuelle kontonumre samt andre fortrolige oplysninger kan udveksles uden brug af usikre netforbindelser.

Hvis man er meget forsigtig, kan man jo i ens afsendte brev skrive et kodeord, der skal oplæses / returneres af modparten inden handelen skal fortsættes.
På den måde er adressen verificeret og modtageren ikke bare påstå, at han har modtaget brevet.

Og nej User_Id=4648 (Anonym uden arbejde), Det var ikke en til dig. For dig og dine oplysninger kender vi alle, :-)

Redigeret 27/09-09 06:56
#47  27/09-09 08:32
Morten Christensen
Indlæg: 335
Svar til #:
Sådan en tråd her vil kunne køre til dommedag da der er delte meninger omkring emnet her,
Og når den her tråd stopper starter en ny på helt samme måde igen, og igen så enlig er det jo spildte kræfter sidde og skrive her da det bare drukner i mængden og man ingen vegne kommer.
Men alligevel vil jeg kun lige skrive det her ikke fremgår i jeres debat, og det er : Hvis nu man sagde at brugtgrej havde alle oplysninger på en person, men man måtte være anonym bruger, hvem skal så sige hvem der har ret når en dag en køber / sælger kontakter brugt-
grej og siger at ” ham den der anonyme ” han har snydt mig, udlever venligst hans adresse og telefon nummer, han svare ikke på mine mails gennem brugt-grej mere ??
Udlevere brugt grej denne adresse ja så er vi helt samme sted, så kunne den jo bare havde stå oplyst i annoncen, jeg ville da skaffe disse oplysninger hvis det var muligt før jeg lavede en handel med
en jeg ikke kunne se nogen oplysninger på, så det vil jo aldrig lave noget anderledes med at Brugt-grej ligger med disse oplysninger hvis de ikke må bruges til noget, og jeg tror absolut ikke Brugtgrej vil være mellem-mand og lege Politi for ikke at skulle oplyse disse data på en person hvis nogen spurgte på dem ,så vil de da få noget mer arbejde som jeg tror de gerne var fri for….
Så drop alt det her, og det ENESTE der virker det er blot lad være købe / sælge til dem der ikke oplyser hvem de er, så holder det her anonymitet op efter meget kort tid og man ville kunne se hvem alle er, og er man så bange fordi man er medlem af en terrorist gruppe eller andet at man stadig ikke vil have sit navn på, ja så er det nok også bedst og blive frosset lidt ude.

#48  27/09-09 10:56
OZ1JZS / OZ6MR
Indlæg: 562
Svar til #45:
Det morsomme er jo bare at du var MEGET aktiv herinde både med navn og call tidligere.

Så som en skriver, ja så kender vi jo alle både dit navn, dit call og din hjemby.

Man kan jo bare google dit navn, ja så dukker både adresse og telefonnummer op.
Eller bare gennemse ældre indlæg her i forum, der findes du også.

Så i mine øjne er hele denne "gemmeleg" ret grinagtig.

Mvh
Michael
OZ1JZS

----------
Mvh.
Michael
OZ1JZS / OZ6MR

Redigeret 27/09-09 11:06
#49  27/09-09 11:09
Tommy Nikolajsen (oz1cys)

Indlæg: 195
Måske har jeg misforstået noget?
Men dæknavne er det ikke dunlop continental goodyear osv
Og etc er vel aluminiumsfælge ?

Vy 73 de oz1cys

----------
Vy 73 de oz1cys
medlem af gamle vrantne vendelboersklub:
vi støtter udbredelsen af rigtige vendsysselske grønlangkål, Ikke hakkelse, i gule pakker...
god praksis...
Tag en beslutning
læs
lær
forstå
experimenter
http://oz1cys.qrz.dk

#50  27/09-09 11:23
Dan Harboe Burer

Indlæg: 339
Svar til #49:
Husk også Schønning & Arve, samt Pirelli & Firestone ;-)
Dan

#51  27/09-09 12:10
OZ2LPX Boris
Indlæg: 867
Svar til #48:
Også min opfattelse...

:-) :-)

#52  01/10-09 07:50
Bjarne Friis v Helsinghof

Indlæg: 711
Svar til #6:
¨
Der kom ikke svar fra Brugtgrej , så må man leve med de reler som er her nu

Bjarne de oz3n

----------
Bjarne de oz3n

CW-Nørd til fingerspidserne.
Medlem af EDR sIden 1966
www.helsinghof.com

#53  01/10-09 14:35
Kim S. Wind
Indlæg: 103
Svar til #52:

For at komme snyd til livs skal man ved oprettelse oplyse sit fulde navn + adresse samt email og telefonnummer. Så kan man vælge om man vil vise det, så den som står bagved brugtgrej.dk kan se hvem der gemmer sig ID'et. Og hvis der så at vedkommende svindler så skal han indberettes og så kan de slette ham fra deres database.

Mvh

Kim
OZ0SW OZ1JUX 5P1B

----------
73 de OZ0SW Kim
OZ1JUX, 5P1B
ORV on HF in many modes
on VHF/UHF FM, Fusion and DMR

Denne tråd er lukket for nye indlæg