Brugtgrej.dk
Forside  |   Ny annonce  |   Forum  |   Nyhedsmails  |   Om brugtgrej  |   Kontakt Brugtgrej
126 online brugere
3321 online annoncer
SælgesKøbes

Spøgsmål og svar til en annonce.

Denne tråd er lukket for nye indlæg

#1  03/08-07 18:05
Tommy (Oz4kid)

Indlæg: 467
Det kunne være rigtig fedt at kunne stille
sælger spørgsmål som ANDRE kunne se på en vare.

F.eks hvis informationen er mangelfuld...er det ikke altid sælger er klar over det, og hvis man blot skriver til sælger...så er der måske mange andre der ville spørge om det samme OG måske slet ikke skriver til sælger!

Dvs. mulighed for at smide en kommentar til
sælger under hans annonce, det vil samtidig hjælpe til at salget går hurtigere og ikke
mindst bliver mere ærlig og realistisk hvis der kommer lidt dialog over varen - lidt lige som god gammeldaws kræmmermands ånd! :)

Eksempel:

En brugers vare har stået til salg i længere tid, brugeren forstår simpelthen ikke hvorfor ingen vil købe hans lækre vare som jo er værdt en milliard - million for ham.

en anden bruger har gået lang tid og savlet over den der lækre HF station der står til højere pris brugt end nypris og vil give lidt offentlig information til folket (og sælger) så han skriver:

Kommentar fra potentiell køber:
"Den der står jo til salg hos Master-Elektronik til kun 9000 dkr, men du sælger den for 10.000, er der udstyr med måske?"

Kommentar fra sælger:
"Ja, der medfølger automatisk antennetuner til 2000,-"

et andet eksempel:

Kommentar fra potentiell køber:
"Den der kan man jo få på eBay for 3000 kroner, hvorfor sælger du den til 20000? Jeg er klar over at fragt til danmark koster etpar hundre dollar - men aligvel det der er jo totalt overpris spørger du mig."

Kommentar fra sælger:
"Nå, det var jeg ikke klar over, en lille søgning viser at du har ret, jeg har lige rettet prisen til noget der ligner eBay prisen + fragt + Danske afgifter, hvad siger i så?"

etc...


----------
Mvh
Tommy (Oz4kid)

Redigeret 03/08-07 18:07
#2  04/08-07 20:26
Kim Jensen
Administrator

Indlæg: 130
Svar til #1:
Jeg synes det lyder som en rigtig god ide. Jeg har set det på vores interne todo-liste. Jeg tror dog det vil være en god ide hvis sælger skal godkende en kommentar før den bliver synlig. Ellers kan vi risikere at folk skriver alt muligt bæ i dem og laver reklamer for deres egne annoncer. Eller også skal der bare laves screening fra vores side. Det skal i hvert fald læses igennem af en eller anden.

Tak for alle de gode ideer Tommy :-).

----------
Kim Jensen
Brugtgrej Webmaster

#3  05/08-07 17:46
Tommy (Oz4kid)

Indlæg: 467
Svar til #2:

Det er nok rigtig nok. Jeg tror det ville være best med screening fra jeres side - det ville være lidt nemt sluppet hvis annoncørene kunne slippe med at sortere ønskede spørgsmål og ting de ikke gad svare på væk, det er vigtig med dialog - det siger også lidt om sælger + varen der er til salg. Tit bliver information der er ret relevandt udeladt med fuldt overlæg fordi der ER en fejl eller mangel ved varen der bare ikke nødvendigvis er en pligt at oplyse om (kommer an på hvad det er) etc.


----------
Mvh
Tommy (Oz4kid)

#4  06/08-07 13:14
Kim Jensen
Administrator

Indlæg: 130
Svar til #3:
Det har du ret i Tommy. Jeg tror jeg laver det så spørgsmål og kommentarer kommer på med det samme, men de bliver vist på en liste på administrationssiden så en admin hurtigt kan gå dem igennem og se om der skulle stå noget der ikke burde stå. Det tror jeg er den bedste løsning.

----------
Kim Jensen
Brugtgrej Webmaster

Denne tråd er lukket for nye indlæg