Brugtgrej.dk
Forside  |   Ny annonce  |   Forum  |   Nyhedsmails  |   Om brugtgrej  |   Kontakt Brugtgrej
81 online brugere
3317 online annoncer
SælgesKøbes

Reserveret / Solgt

Denne tråd er lukket for nye indlæg

#1  28/09-17 11:00
OZ1KNT
Indlæg: 234
Jeg undre mig over at der stadig findes annoncer hvor der i teksten står reserveret eller solgt.
Jeg har tidligere fået afvist nogle annoncer fordi der var flere der bød ind, så jeg valgte at skrive reserveret i annoncen, indtil handlen var afsluttet, hermed var det muligt for andre at "stå i kø".
Dette havde jeg en dialog med Jørgen Brandt omkring, hvor jeg forklarede det "smarte" i at skrive reserveret ind til at handlen var afsluttet.
Dette blev besvaret med at BG KUN er et sted med aktive annoncer og IKKE annoncer der er reserveret eller solgt.
Jeg forstår ikke de folk der går ind på deres annoncer og skriver SOLGT, hvofor ikke slette den? hvad er meningen med at skrive solgt ? men at oplyse at vare er reserveret kan jeg ikke se at der er noget galt i.
Grunden til at jeg bringer dette på banen er at der nu flere gange i længere tid er annoncer med både solgt og reserveret på BG, er holdningen ændret eller følges der bare ikke op på reglerne.

----------
Mvh.
Jesper
OZ1KNT

#2  28/09-17 11:24
Per (1 kay´n jay)

Indlæg: 1012
Svar til #1:
Jeg er helt enig med dig Jesper. Det giver ingen mening og er generenede for alle andre end sælger. I virkeligheden er varen slet ikke solgt, men kun reserveret fordi sælgeren ikke har fået sine penge i hånden, derfor holder han annoncen åben. Tænk hvis noget går galt og handlen alligevel ikke bliver til noget - Uha !!
Det er muligt at slette en annonce og skulle der af en eller anden årsag ske en fejl, så kan man bare reaktivere annoncen uden at skulle skrive det hele igen. Jeg tror at der er nogen, der ikke har kendskab til denne feature.----------
mvh. Per

#3  28/09-17 12:03
OZ2LPX Boris
Indlæg: 867
Svar til #1:
- Og så er der de annoncer som er helt tvetydige...som nu den HF station som er til salg lige nu til 600 Kr :-)

Mvh Boris OZ2LPX

#4  28/09-17 12:19
Dan Bjarne Andersen
Indlæg: 418
Svar til #3:
Hvis der var er arkiv over ens handler, ville folk nok ikke skrive solgt !!,

Det ville da være rart at kunne finde en handel frem, hvis køber kommer og klager !!, så har man en mulighed for at bevise evt. Problemer med handelen !!
Dan

----------
Dan, livet leves med små effekter !!

#5  28/09-17 12:22
niels jørn luthje
Indlæg: 30
Svar til #1:
grunden til at man skriver reserveret er vel at man har været ude for at folk ikke afhenter det købte og så er det jo den næste i rækken og da det er sælger som bestemmer hvad der skal stå i annoncen så må man vel bare følge det ikke og s¨å er den vel ikke længere.
mhv. skyg

#6  28/09-17 12:43
OZ1KNT
Indlæg: 234
Svar til #5:
Du har ret i at sælger bestemmer hvad der skal stå i annoncen.
Men det er IKKE tilladt at skrive reserveret eller solgt Iht. BG regelsæt.
Så den er ikke længere.

----------
Mvh.
Jesper
OZ1KNT

#7  28/09-17 12:47
OZ1KNT
Indlæg: 234
Svar til #4:
Men du så at alle gennemførte handler på BG skal markeres med et SOLGT i annoncen og blive på BG for altid?
Det tror jeg ikke lige kommer til at fungerer.
Hvis du vil have et arkiv over hvad du køber eller sælger, så lav et screendump af annoncen som du har købt eller solgt, så har du den altid hvis der skulle opstå en tvist.

----------
Mvh.
Jesper
OZ1KNT

#8  28/09-17 12:51
OZ1KNT
Indlæg: 234
Svar til #2:
Hej Per
Jeg kan som jeg skriver se en mening med at skrive reserveret for at oplyse folk om at den annonce de kigger på rent umiddelbart er ved at blive solgt, sådan at forstå at hvis du ser et godt tilbud og tror at her kan du gøre en god handel, så ved du at du "kommer i kø".
Jeg tænker ikke så meget på hvis købet går galt for så er det jo bare at poste den igen.
Men som du selv er inde på kan man jo bare som sælger fjerne annoncen ved første henvendelse, den er jeg også med på, så slipper vi helt for "dumme/døde" annoncer.

----------
Mvh.
Jesper
OZ1KNT

#9  28/09-17 14:28
Dan Bjarne Andersen
Indlæg: 418
Svar til #7:
Nej det mener jeg ikke, men når man sletter sin anonce, sletter brugtgrej den efter er stykke tid, de kunne godt vænte 1 mdr.!!

----------
Dan, livet leves med små effekter !!

#10  28/09-17 15:13
OZ1KNT
Indlæg: 234
Svar til #9:
Ok det har du ret i.

----------
Mvh.
Jesper
OZ1KNT

#11  28/09-17 15:36
Ernst Rosenlund OZ4S
Indlæg: 61
Svar til #2:
I guder, kan en annonce virkelig genere dig ?

Jeg går ud fra, at du kan læse og forstå almindelig dansk.

Hvis den annonce virkelig generer dig, hvorfor i himlens navn læser du den så ?

Jeg ønskede blot at lade den stå for at andre end den første kunne skrive sig op til at være i kø, hvis køberen fortryder (der gik 2 minutter efter jeg havde aktiveret annoncen og så var der svar)

Jeg har fået flere henvendelser på annoncen, jeg har svaret på alle henvendelser med besked om at sættet ER solgt, men at jeg har alle henvendelser i hukommelsen hvis køberen fortryder.

Jeg har også fået en henvendelse hvor der udbedes forklaring på hvorfor stationen er så billig.
NEJ, den er IKKE stjålet, den er IKKE defekt, den er rent faktisk forbavsende velfungerende og pæn, hvis man tager alderen i betragtning.
Forklaring så selv den mest mistænksomme kan fatte det:
Jeg købte stationen, brugt, for mere end 35 år siden, fik ikke brugt den, da jeg dengang ikke havde licens til den, lod en anden amatør overtage den, husker desværre ikke om han betalte for den eller om han fik den gratis.
MEN, jeg fik stationen foræret for nogle måneder siden, ganske kvit og frit, på grund af fortvivlede antenneforhold købte jeg en antennetuner, fordi PI-leddet i senderen ikke kan tilpasse den ene af mine antenner, der nærmest er bøjet rundt om begge naboere :-)
Jeg købte også en accukeyer fordi jeg ville i gang med cw igen.
Antennetuneren købte jeg for Dkr. 400 og accukeyeren købte jeg for Dkr. 200.
De 600 kr vil jeg gerne have ind igen og så kommer det, åbentbart, uforståelige, hvorfor forærer jeg en fuldt fungerende HF-station væk ?
Fordi jeg har aftalt med den amatør jeg fik den af, at hvis blot stationen kom ud til en der vil bevare den og bruge den, så er det rimeligt at jeg ikke behøver at tjene penge på den.
Ikke mindst er jeg ærlig omkring stationens faktiske værdi, den er måske ældre en en stor del af de mennesker der bruger BG.
Jeg gør ikke som størstedelen af annoncører her på BG, nemlig at forlange op til 4 gange den pris en vare kan bære, MEN jeg sidder ikke her og brokker mig over folks prissætning, jeg konstaterer blot stille at de sælgere ikke ønsker at sælge til mig, kort og godt
Til sidst, vil jeg gerne fortælle alle, at jeg ALDRIG kan blive generet af en annonce, uanset hvor dumt eller elendig den er formuleret, jeg har andre interesser i mit liv, hvilket flere andre her på BG Forum måske ville have godt af at have, således at de ikke sidder og skummer over det andre skriver eller foretager sig FÅ JER DOG ET LIV

DE OZ 4S

#12  28/09-17 16:11
hans e. jensen
Indlæg: 134
Svar til #1:

du har ret , hvem er intereesseret i reserveret eller solgt . Tror at tendensen skyldes , at der er så mange der vil købe det hele , men ikke lige vil alligevel. Når der så reserveres , så er varen på hånden , og så er der mulighed for at finde noget andet.
og annoncøren har tit gjort et stykke arbejde i annoncen , og springer køber/reservereren fra så er det bare lidt nem redigeren , så er den klar igen.
Og så er der dem som ikke lige kan finde ud af at slette annoncen , når varene er solgt .......... men det er en anden historie
mvh hans

#13  28/09-17 16:50
Jesper Alstrup/OZ1BYD
Indlæg: 1607
Svar

Der er så meget individualisme her på BG efterhånden, at det ikke kan bringe
mit p.. i kog på nogen måde, at der skrives reserveret eller solgt på en annonce.
Prøv nu at simulere en smule "gelassen", og lad administrator lægge niveauet for, hvad der er ude af trit på BG.


----------
Vy 73 de Jesper/OZ1BYD

Redigeret 28/09-17 16:55
#14  28/09-17 19:25
OZ1KNT
Indlæg: 234
Svar til #13:
Du har helt ret, måske admin er gledet i melassen, for det er stadigt ikke tilladt at skrive hverken solgt eller reserveret.

----------
Mvh.
Jesper
OZ1KNT

#15  28/09-17 21:10
jakob skjødt

Indlæg: 111
Svar til #1:
har man en handel kan man fint skrive reserveret til pengene kommer man viser ham der skal til og sende penge at han fik det der var til salg

----------
Radiomekaniker 95 , kranføre 99 Sandblæser i 11 år og nu auto rep.

#16  28/09-17 21:25
Ernst Rosenlund OZ4S
Indlæg: 61
Svar til #15:
De "vakse" har sikkert bemærket at jeg har slettet annoncen, jeg vil ikke være skyld i at et større antal brugere her skal have psykologhjælp fordi de føler sig generet eller måske nærmere chikaneret af min annonce :-) :-)
DE OZ4S Ernst

Denne tråd er lukket for nye indlæg