Brugtgrej.dk
Forside  |   Ny annonce  |   Forum  |   Nyhedsmails  |   Støt brugtgrej  |   Kontakt Brugtgrej
46 online brugere
3033 online annoncer
SælgesKøbes

Bortkommet pakke med Yaesu VX-2R

Denne tråd er lukket for nye indlæg

#1  04/05-08 22:56
LA1JQ Tom Johannesen
Indlæg: 11
Jeg gjorde en aftale 7.april08 om byttehandel av min VX-2R mot en ICOM IC-T8E uden batteri med hr.
Wandy Andersen
Åvænget 12b
7400 Herning
og sendte min pakke dagen derfter ihht aftale. Wandy sier at han ige har mottaget nogen pakke fra meg. Indtil noget andet fremkommer, tror jeg pakken er bortkommet i posten(!).
Serienummer på VX-2R er: 3K061162. Om nogen skulle få tilbud om denne er jeg taknemlig for info. TNX!
73 de LA1JQ, Tom. mail: 2jo(at)c2i.net

#2  05/05-08 06:43
Morten Christensen
Indlæg: 319
Svar til #1:
Hej Tom
Det er jo bare og se på postdanmarks side, så søger du lige pakken
på pakke nummeret, og der kan du jo se med det samme om den er
kommet frem, så står der at den er afleveret, ellers kan du se hvor den er strandet, så let er det, og er den afleveret, så har modtagerne fået
pakken.

#3  05/05-08 09:07
LA1JQ Tom Johannesen
Indlæg: 11
Svar til #2: Tak Morten, men jeg var altså så naiv at jeg sendte den som brev, altså uregistreret :o(
Tom

#4  05/05-08 13:53
OZ5ES, Ebbe
Indlæg: 1015
Svar til #2:
Det er desværre heller ikke så enkelt.
For omkring et halvt års tid siden ventede jeg en pakke, som ikke kom. Da jeg henvendte mig til sælger, fik jeg et T&T nummer, og stor var min forbavselse da jeg kunne se at "jeg" havde modtaget den.
Efter henvendelse til posten, hvor jeg forklarede, at jeg var på job på det tidspunkt hvor pakken efter sigende skulle været afleveret, kunne budet sør'me ikke engang huske hvor den var afleveret henne.
Jeg fik min "erstatning", men jeg ville hellere ha' haft varen.
Summa summarum, T&T er ikke en snus værd.

Mvh Ebbe

----------
Mvh Ebbe.

#5  06/05-08 07:26
Morten Christensen
Indlæg: 319
Svar til #4:
Hej
Nej men det er jo det værd at du får erstattet din pakke med op til 5000 kr. tror jeg det er uden spiciel forsikring, og det er da værd at få sine penge tilbage. Du for jo også ved TT numret fjernet din tvivl om
sælger nu virkelig har sendt varen til dig som lovet, ved brev kan han jo bare påstå at den er blevet sendt !!!
Det er da møg irriterende når sådan noget sker, men derfor vil jeg
også altid forslå at man bruger pakke forsendelser frem for brev da
man jo på den måde kan fjerne tvivlen om svindel fra modparten man har handlet med, og dermed give Postdanmark hele skylden.
Det der også er fint med TT er hvis du mandag sender en pakke, og
lover modparten den er fremme Tirsdag, og han så Tirsdag henvender
sig om den ikke er kommet som lovet, så er det bare og gå på TT og se hvor den er strandet, og så kan begge parter se at aftalen mellem parterne er holdt, men Postdanmark har sovet i timen igen.

#6  06/05-08 21:26
OZ5ES, Ebbe
Indlæg: 1015
Svar til #5:
Du har ret med hensyn til at det er den eneste rigtige måde, idet der både er kvittering og erstatning, hvis pakken udebliver.
Min pointe er blot, at det er lidt sørgeligt at de bare kan smide en pakke et tilfældigt sted, og så nærmest trække på skuldrene. Jeg gik egentlig i den naive tro, at man skulle kvittere for modtagelsen, noget jeg gør hver gang jeg modtager. I dette tilfælde kunne de ikke engang finde ud af om der var kvitteret for pakken udfra T&T nummer.
Som sagt fik jeg skam osse erstatning for "alle" 120,-kr. :o)

Mvh Ebbe

----------
Mvh Ebbe.

#7  07/05-08 08:05
Brian Thaulov
Indlæg: 15
Svar til #6:

Det er ikke altid du skal kvitter for en pakke det kommer an på hvad pakken indholder og hvad afsender han sat den til. Som oftes kvitter man kun for værdi ting det vil sige at pakke skal være sendt som værdi med et erstatnings krav på. der findes dog enkel postbude der har været inde og pille i opsætningen så folk skal kvitter selv for en pakke med underbukser men det er som sagt ikke et krav.

#8  11/05-08 16:22
oz1ian, Leif Pindstrup

Indlæg: 1995
Svar til #7:
Der er mere end een årsag til at der skal kvitteres... Værdi og anbefalet... de er sikre.. Anbefalet har en maksimal værdi og Værdi har den påskrevne værdi og portoen fastsættes derefter. Begge dele har så den forsikringssum som der betales for.. Enormt dyre ting, kan evt forsikres i andet selskab og så måske værdisættes overfor Post Dk med et mindre beløb..
Almindelige pakker kan også udløse underskrift.. "MODTAGERKVITTERING" dette er gratis for afsender. og anvendes meget ved postordrefirmaer..
Pakker fra udlandet skal der kvitteres for HVER GANG.. Jeg tror det har noget med toldansvar at gøre,,,
De fleste pakker til underskrift, har særligt pakkenummer... Dog er der enkelte der blot sætter en ekstra etiket på..
Er du blevet bedt om at kvittere for en en pakke der ikke opfylder et eneste af de kritterier, så kan det være, at pakkescanneren har stået i den position fra en tidligere pakke
Det kan dog også være, at man som husstand, der har en eller flere uløste konflikter med posten om bortkomne pakker, ja så kan man komme til at kvitterer for alle pakker...og småpakker.. Surt
Såfremt der påstås at man har skrevet under og man ikke har, så kan det jo være en forkert person der har kvitteret og derfor bør man nok bede om at få en udskrift der viser HVEM der har kvitteret..

Postbuddet kan IKKE få fuldmagt til kvittere for kundens pakker...

FLEX PAKKER... Det en pakkeordning hvor pakken kan stilles et eller andet sted ved ens bolig, når man ikke er hjemme.. Her fraskriver afsender sig dog erstatningsmuligheder ved bortkomst.. så nok ikke til den nye radio eller computer...

Er pakken gået i stykker? Så er det fordel at den var sendt som "Forsigtig" Den kan endda i visse tilfælde dække for transportskade selvom pakken ikke viser tegn..
En almindelig pakke kan også gå i stykker... Her har man dog altid mulighed for at udpakke den i mens posten er tilstede... her kan ødelagte eller maglende ting så noteres... og der er faktisk en mulighed for erstatning... Nu er det jo sommervarmt for tiden... så byd posten en sodavand mens han/hun venter...


Det med at kvittere for et par underbukser... jo det kan da ske... og der er da flere tøjfirmaer der konsekvent beder om underskrift..

Nu håber jeg, at i kan få glæde af dette som jeg vil kalde faktuelle oplysninger..

#9  11/05-08 16:28
oz1ian, Leif Pindstrup

Indlæg: 1995
Svar til #1:
Hej Tom.. har du efterlyst din radio? Den kan ske at ligge et sted uden emballage... Du kan efterlyse hos både det danske og norske postvæsen..
Desværre så er emballage ikke så god som man selv går og tror..
Bedst at anvende den originale... den skal være lukket... evt elastik eller tape om... vil du ikke tape den.. så et papir om og tape det.. så ned i større kasse... fyld godt op med stødabsorberende fyld..på alle leder... og kassen skal være fyldt op...så den er svær at lukke...
Og er det så en stærk kasse, så vil den næsten altid komme hel frem..

#10  11/05-08 16:33
oz1ian, Leif Pindstrup

Indlæg: 1995
Svar til #1:
Effektiv indpakning vækker glæde hos modtager... og kan afstedkomme gode kommentarer:
"Hej Leif,

Pakken er ankommet idag og med indholdet i god behold. Tak for den effektive emballering. Sjov gammel radio som jeg ser frem til at rode med.

Mvh G... "

Det var ikke en dyr radio, men meget svar at erstatte med tilsvarende... og da den var tung, så skulle den holdes fast i kassen...

#11  13/05-08 11:32
LA1JQ Tom Johannesen
Indlæg: 11
Svar til #9: Nei du Leif, jeg har ikke efterlyst noget. Men, litt historik rundt byttehandel kan jeg byde på:

Wandy Andersen, Åvænget 12b, 7400 Herning
og jeg hadde aftale om at sende hver vår radio. Jeg gav besked til ham 8.april om at pakken var sendt og ba ham om det samme, og det skulle han gjøre til min danske postadresse.
Efter 1 uge sender jeg igen flere mail til Wandy med spørgesmål om han har sendt den pakke, men ingen respons fra Wandy. Da ringer jeg ham på 29893262
(som vist på Brugtgrej), og straks jeg præsenterer meg, så lægger han på. Jeg forsøger at ringe flere gange og og nu får jeg kun optat tone. Da sender jeg en mail:
Dato: 15. april 2008 16:25:15
Til: "wandy andersen" wandy.xxyyx@yyxx
Emne: Re: RE: bytte transceiver

Jeg har noteret at du ige vil svare verken på mail eller telefon, Wandy.Du forstår nok at jeg vil følge opp dette. Du bør gøre som vi aftalte og sende den pakke med ICOM IC-T8 idag eller imorgen og bekræfte asap.
Om jeg ige har fået bekræftelse fra dig denne kveld om at du gør som vi aftalte, så vil du snart se hvad konsekvenserne blir... Du får en frist inden kl 22 i kveld til at bekræfte. Tom

Wandy kommer så tilbage på mail:

"Har ikke modtaget noget som helst fra dig af,så du skal sgu ikke sende sådan noget pis til mig,fatter du det din halv abe......"

Slik står nu saken. Mange pakker har jeg udvekslet med radioinnhold til/fra Danmark og har aldrig været noget problem med Posten.
Mvh Tom

#12  13/05-08 16:07
OZ5ES, Ebbe
Indlæg: 1015
Svar til #11:

Ja, det er jo ikke noget særlig pænt svar. Alene det brugte ordvalg gør, at jeg får antipati mod sådan en person.
Det ville jo klæde "Wandy" at forklare sig her, ellers kan jeg godt forstå at du vil gå videre med sagen Tom.

Jeg ønsker dig held og lykke, og håber at sagen løses.

Mvh Ebbe

----------
Mvh Ebbe.

#13  14/05-08 13:16
Peter Hansen/Wandy Andersen
Indlæg: 30
Svar til #12:
Der er ikke det helt store at sige til det,ikke andet at man blev "overbeskidt" af denne Tom fra Norge af,og jeg har "ikke" modtaget nogen som helst pakke eller brev fra denne mand af,så det er "ikke"mit problem at han påstår at han har sendt et brev til mig,det er hans dumhed at han sender et brev uden Track&Trace,så havde han styr på hans sager hilsen Wandy Andersen

#14  14/05-08 22:44
LA1JQ Tom Johannesen
Indlæg: 11
Svar til #12: Jo takk, Ebbe. Jeg har kun refereret noe av de kalde fakta. Wandy fixet heller ikke at holde sin del af aftalen da han ikke sendte sin radio parallellt med min. Det var Wandys specielle kommunikationsform, og fremfor alt den MANGLENDE kommunikation, som blev den udløsende factor.
Jeg er glad for at få opmerksomhet for denne type misligholdte aftaler i dette forum. Takk.

Mvh Tom

Redigeret 15/05-08 13:34
#15  02/12-08 14:17
LA1JQ Tom Johannesen
Indlæg: 11
Svar til #13:
hej Wandy, back in business?

#16  12/03-09 12:27
kim kjærgård
Indlæg: 25
Svar til #13:

Wandy du råber op her ... burde du ikke selv holde hvad du siger til folk i TLF ... du har endnu ikke bragt tingene iorden omkring vores handel og som man siger i Jylland så er jeg ikke den første du har snydt ... det gjorde du også da du boede i Herning.

Så få lige bragt tingene iorden med dem du handler med TAK !

Mvh Kim

Redigeret 12/03-09 12:33
#17  13/03-09 00:33
Palle OZ8AFC
Indlæg: 57
Der er sku for mange svindlere. fed hamspirit og for mange walki idioter

Redigeret 13/03-09 12:13
#18  13/03-09 08:56
Peter Hansen/Wandy Andersen
Indlæg: 30
I lige måde Kim,det du sendte til mig var jo heller ikke Ok,og man sender jo ikke et skide kabel Retur for at få det ordnet,men hold selv hvad du lover over for folk,så får man det som man vil have det.......
Wandy

#19  13/03-09 09:04
kim kjærgård
Indlæg: 25
Svar til #18:

Wandy jeg tilbød dig at ordne kablet med det ville du selv få gjort jeg tilbød dig også portoen, så kom lige igen og sig jeg ikke ville ordne tingene.

Jeg kan ikke selv lode 3 ledninger om når du ikke har sendt det som høre med til scanneren og som du sagde skulle du nok sende det når du havde fået det hentet fra din ven ... og du snød skam ikke folk .. nej tak for kaffe det kan man se du ikke gør .

Redigeret 13/03-09 09:14
#20  13/03-09 18:24
peter
Indlæg: 14
Svar til #17:
Hej Palle. Har du noget imod dem som bruger walkie ??

#21  13/03-09 20:22
ozomc

Indlæg: 1425
Svar til #17:
palle.

kommer det bag på dig ?? hvor skulle de ellers være,da 27mhz gik død var de jo nødt til at finde nye græsgange,,,,,,,

så 2 m båndet er det "nye" affaldsbånd,that life :-))

#22  13/03-09 21:21
peter
Indlæg: 14
Svar til #21:
ER 27 MHZ Død ? IKKE HER !!!!!!!!!!!

#23  13/03-09 21:25
peter
Indlæg: 14
Svar til #21:
NORDJYLAND.

#24  15/03-09 13:32
Palle OZ8AFC
Indlæg: 57
nej jeg har ikke noget imod walkier men en stor procentdel af dem der sidder 30-40cm forand dem er ik udstyret med oceaner af hjerne, ik lige møntet på dig Peter, men du fatter sikkert hvad jeg mener, smiler

#25  15/03-09 14:26
Søren Edvardsen

Indlæg: 188
Svar til #24:
Hej Palle..
Jeg vll give dig ret, hvis man som Wandy ser et problem i at lodde 3 ledninger på et kabel, så har man foreskellen på walkievrag og radioamatør - som radioamatør ville man se en opgave i at få det til at spille..

#26  15/03-09 17:52
peter
Indlæg: 14
Svar til #24:
Hej Palle. Det er ok,lidt ret har du jo.:-)

#27  15/03-09 18:11
ozomc

Indlæg: 1425
Svar til #24:

*LOL* nej jeg har ikke noget imod walkier men en stor procentdel af dem der sidder 30-40cm forand dem er ik udstyret med oceaner af hjerne,
Hi,Hi,,,så tænker man for sig selv"hvor mon alle de walkie folk" er i dag ???? de har da taget en "dummelicens" og kører 2 meter båndet.. (kunne bare ikke lade være)

mvh
lars.

#28  15/03-09 18:14
oz1ian, Leif Pindstrup

Indlæg: 1995
Svar til #27:
Hej... Jeg har oplevet noget værre en walkiefolk..... 80 meter danskere... disse personager der sidder på 80 meter.. snakker lokalt... med minimum 800 Watt... kommer en svag station ind med 100 Watt barefoot... og en spille til under 10k... så ignoreres vedkommende...
Måske vil der kommer reaktioner på min udmelding.. måske ikke.. det er jo ikke sikkert disse typer kan læse... haha

#29  15/03-09 18:46
Tommy (Oz4kid)

Indlæg: 465
Svar til #28:

Jeg er så en #A licensieret radioamatør (Oz4kid) selv - fra dengang man skulle bestå en morseprøve ved siden af.

Jeg vil så sige til 27 Mhz folkets forsvar at det gælder sq ikke dem
alle sammen, jeg har mødt mange fine "27-mhz'ere" der har både
hænderne og hovedet skruet på til den store guldmedalje, de har så
gået videre og erhvervet en fuld #A license idag, så jeg synes ikke
man skal gå hen og smide dem alle sammen under den "samme
kategori".

Det er da KLART at et license frit bånd medfører alle mulige typer
der måske ikke har andre interesser end at pludre via båndet, jeg
må indrømme at jeg ikke er så vild med denslags selv - da jeg
er en meget teknisk orienteret radioamatør og foretrækker
tekniske samtaler, selv om der kan gå lidt hygge i den engang i
blandt.

Skal vi ikke holde os indenfor emnet istedet for at starte en "pissing contest"?

----------
Mvh
Tommy (Oz4kid)

Redigeret 15/03-09 18:47
#30  15/03-09 19:13
peter
Indlæg: 14
Svar til #29:
Godt sagt. Med tak.

#31  15/03-09 20:01
Dan Harboe Burer

Indlæg: 323
Svar til #29:
Jeg er så "bare" Elektroniktekniker og har rodet med elektronik siden jeg ved ikke hvad. Nej fik aldrig taget mig sammen til at få en licens - gad hverken slås med morse dengang; og nu hvor det ikke er nødvedigt med det mere, så er det de (i mine øjne) fjollede kaldekoder -indrømmet; kan godt se logikken i dem - jeg gider bare ikke lære dem. Så jeg nøjes med at lytte når jeg engang får kastet en antenne op. Og bruge de vilde senderdele jeg har til andre ting ;-)

Hvis jeg nogensnde får en licens så ville nok mest være teknikken der interesserer mig - især med store brutale gamle skibs radio rørsendere, o.l.

Men hvorfor dog kaste mudder efter folk fordi de gerne vil hyggesnakke på f.eks 27MHz eller whatever bånd. (Selv om mobiltlf og SMS samt email/chat nok har taget en STOR del af det i mine øjne)
Det er en anden snak hvis de ikke kan finde ud af at afstemme sendere og lægger båndet ned - men der skal da være plads til alle.

Mvh Dan

#32  15/03-09 20:11
Tommy (Oz4kid)

Indlæg: 465
Svar til #31:

Det er jo lige præcis det jeg skriver ;) Så vi er enige.

----------
Mvh
Tommy (Oz4kid)

#33  15/03-09 21:13
oz1ian, Leif Pindstrup

Indlæg: 1995
Svar til #32:
En rigtig radioamatør....
Er enten startet op som pirat eller som 27 MHz bruger...
Jeg har mødt meget få, der ville modsige dette....

#34  16/03-09 00:20
OZ2LPX Boris
Indlæg: 737
Svar til #27:

Lars Laursen.....

En Dummelicens....... Ser man det......
Jeg er så i givet fald i besidelse af en sådan dummelicens...... og ved du hvad jeg udretter med den dummelicens ?
Jeg engagere mig faktisk i amatørverdenen og har på et år været årsag til at ikke mindre en 3 personer er blevet amatører og en enkelt A-licensamatør har genoptaget sin hobby. - Og så skal jeg da lige for god ordens skyld gøre opmærksom på at den ene af de 3 personer faktisk har erhvervet en A - Licens, så det er ikke kun DE DUMME som du omtaler , jeg finder frem til.
Flere YNGRE mennesker er på vej ind i amatørhobbyen pga. nogen af de tiltag jeg har været bidragsyder med, men ved du hvad jeg møder blandt en del ældre amatører ? Jeg møder MODVILJE i mine bestræbelser på at være med til at holde liv i den her hobby.
Forleden bad jeg en ældre amatør om hjælp i forbindelse med at udklække 6 til 10 nye amatører som jeg har i "baglommen" og svaret var NEJ ! Med en begrundelse ud i at han mente at have set at de brugte nogle ulovlige 27 mhz Walkier og at de iøvrigt var bilintresserede tilmed ! Undskyld, men det var en noget uventet undskyldning for i kke at ville medvirke til at der kommer nye talenter ind i vores hobby....... Men HELDIGVIS fandt jeg et fornuftigt menneske som ville hjælpe mig i samme anledning.


Men der er åbenbart en fin JANTELOV i amatørkredse også, som siger: "du skal ikke tro du er noget med en D-lincens" !

Men bliv du bare ved med at have sådan et snævert syn på tingene, så skal du nok få medvind tror jeg !

Med Venlig Hilsen OZ2LPX med Dummelicens !

#35  16/03-09 00:32
Tommy (Oz4kid)

Indlæg: 465
Svar til #34:

Bare rolig Boris, der var en grund til vi dannede D licensen, og
det var lige præcis for at lade andre medamatører få en chance
til at blive en del af vores amatør fælledskab.

Det at man kommer fra 27 mhz og er som du siger "bil-interesseret"
betyder intet andet at man har interesser, og det er jo perfekt!
At være Amatør - betyder lige præcis det, at experimentere på
amatør niveau, at have det sjovt sammen med ligesindede
indenfor teknikken, enten det nu er radioer eller biler - det er
da ligegyldig - bare man interesserer sig.

27 Mhz'ere vil atid være lige så velkomne med deres nyerhvervede
D-licens som hvilken som heldst #A licensieret radioamatør
på 2 Meter og andre bånd hvor D-Licensierede har adgang.

I den sidste ende handler det om hvordan man opfører sig
og ikke så meget hvor man kommer fra og hvilken uddannelse
man har, men om en fælleds interesse for radio!

Kh
Oz4kid

----------
Mvh
Tommy (Oz4kid)

#36  16/03-09 01:33
OZ2LPX Boris
Indlæg: 737
Svar til #35:

Tommy....

Det var så også det jeg troede ...... men sådan ser det desværre ikke ud ude i den virkelige amatørverden har jeg erfaret.

Men faktum er så blot at mit gå på mod bare bliver endnu større, når nogen begynder at galpe på den vis.

Det undre mig så blot en del, at en del af de gamle amatører slet ikke er intresseret i fremskridt indenfor hobbyen og ikke er intresseret i at hjælpe nye igang, det fatter jeg nada af.
Jeg har flere gange hørt hvordan gamle amatører lige "dosere" overfor nye amatører over repeateren, specielt Ydingskovhøj.... Det virker på mig som om man bevidst gerne vil have skræmt folk væk inden de overhovedet er kommet igang. Gu´ve hvad intentionen egentlig er ?
Men man er vel bare blevet så forkrampet i gamle cirkler, så man slet ikke er istand til nytænkning længere.
Jeg har mange gange forsøgt at snakke med de gamle om nye tiltag omkring at hverve nye og specielt unge mennesker til hobbyen.... og de snakker og snakker, men når det kommer til egentlige initiativer, sååååå skal man pludselig se efter dem i vejviseren.

Hvis vi skal se nye amatører med en eller anden amatørlicens status, så skal der nytænkning til og så kan det undskyld jeg siger det, ikke hjælpe noget at det første de møder er en flok sure gamle mænd, hvis ansigtsudtryk klart signalere " gå væk" ! Jamen så går de væk !

Det er som om mange af de gamle slet ikke er klar over hvad det er de er op imod, når vi taler ungdom.
Men jeg skal gerne ridse det lidt op. Vi er op imod Mobiltelefoner, SMS, MSN, Skype, chat og meget meget mere, som mange af de gamle enten er bange for eller endsige aldrig har set og endnu være, nogen har slet ikke stiftet bekendskab med en PC.
Hvis vi skal møde de unge mennesker, så kan det ikke hjælpe noget at vi disker op med noget gammeldags kram (set med deres øjne) som Skrattende HF og PSK31 og hvad vi ellers har.
De unge er til hurtig og effektiv kommunikation, som skal være nemt at betjene og være på samme eller bedre højde med deres mobiltelefon.
Jeg har ikke helt fundet de vise sten, men jeg fandt dog ud af hvordan man gør unge hurtigt intresseret og det gør man ude i praksis, med håndgribelige redskaber ud i radioer de kan få i hånden og kommunikere på MED DET SAMME !

Vi som amatører har så meget isenkram at gøre godt med at selv andre burde være os misundelige, men vi forstår bare ikke at markedsfører noget af det og det er en skam. -Og er der endelig nogle unge som jeg selv som finder lidt vise sten, så skal jeg dælme love for at vi kan få en over nakken med janteloven, for vi skal Fanme ikke komme her som "nye" og tro at vi kan noget de ikke har formået på 30 år !

Man kan gå ind på EDR´s hjemmeside og se noget om hvordan man bliver amatør.... og der kan man så se en ung knægt sidde ved en HF station.....
Jamen for F...... da... hvor mange moderne unge med fart på tilværelsen føler at de kan identificere sig med det billed ??? INGEN !
Hvor bliver billedet af den unge smarte pige i sin smarte bil med sin smarte Dualbandradio og Mic i hånden af ? Hvor er de billeder blevet af som de unge kan identificere sig med ??? Vi befinder os i 2009 kære venner og ikke i nittenhundre grønhvidkål.

Ved i hvorfor jeg lige har fundet en håndfuld unge der gerne vil være amatører ?
Det er bla. fordi de lige var en tur på Beach Tour og mødte Pia OZ1PSK, snakkende på sin VHF radio, kørende i hendes seje firhjulstrækker, med rotorblik og kussebelysning i kabine. Se det er svært for unge knægte at stå tilbage for.... og når så tilmed en pige mere af samme kaliber som Pia proklamere at det er en fandens god ide det her med Radio.... ja, hvad tror i så der sker ?

Til "de gamle mænd" SÅ VÅGN DOG OP og se verden som den er og ikke som den engang var.

Redigeret 16/03-09 01:45
#37  16/03-09 01:56
Tommy (Oz4kid)

Indlæg: 465
Svar til #36:
Boris, der er ingen tvivl om at du er en herre med hovedet skruvet
på den rigtige plads, jeg var nødt til at skrive dette indlæg 3 gange om
blot for at formulere mig (hvad jeg håber) er noglelunde korrekt i
forhold til det du er inde på, jeg kender ikke Ydingskovhøj, da jeg bor
i Hovedstads-København og mest færdes på 225 (aka 145,225 mhz)
hvor du vil finde yderst trivelige, acceptable og tolerante mennesker
af den støbning jeg personlig tror du er.

Jeg er selv fra Norge, så jeg håber at du overbærer min mærkelige
Danske grammatik, men vi er så hjertens enige mht. amatørånd
som vi overhovedet kan blive.

Det vi er igang med at diskutere burde faktisk være et indlæg
i OZ eller/og i en egen tråd da det er et meget aktuelt emne
pt.

Jeg kender personlig mange af de "gamle" radioamatører, og
tro mig, jeg elsker dem som min gamle rørsamling, de er en
fantastisk kilde af viden og interessant kunnen som man blot
nogle gange kunne drømme om at besidde, det er næsten en
form for "kunst" at kunne tale med dem, og få dem til at dele
sin uvurderlige viden med os almindelige "dødelige", men igen
det er en form for kommunikations-kunst hvis man kan kalde det
det...jeg har mødt nogle fantastiske radioamatører i de klubber
jeg har besøgt, men de ældste har til fælleds det som du er
inde på - at vi andre "ikke rigtig er værdige" deres kunnen
og det er jo lidt synd - når man tænker på hvor interesseret
vi rent faktisk ER i deres værdifulde kunnen...

...igen - det handler om "kommunikation" Boris, hvordan kan vi
nå ind til "kærnen"? Jeg har som sagt selv #A license...men
ikke engang jeg har formået at "nå ind" til de "gamle" radioamatører
i DK.

Nogle forslag?

----------
Mvh
Tommy (Oz4kid)

#38  16/03-09 11:19
OZ2LPX Boris
Indlæg: 737
Svar til #37:

Tommy .....

Tak for dit indlæg.
Jamen det er da dejligt at høre, at jeg ikke er ene om mine synspunkter og dit danske er ganske let forståeligt.

Indtil videre vil jeg lige følge din sidste sætning:
Hvordan kan vi nå ind til "kærnen"? - og håbe på at nogle ældre medamatører vil kommentere på det.
Fortæl os andre dødelige hvad jeres forventning er til fremtiden, hvordan i ser på nye amatører og da specielt på de med D-licenser.
Fortæl os hvorfor vi skal måles og vejes... fortæl os hvad der skal til for at vi kan føle os velkomne og om vi overhovedet er velkomne.

Omkring det med D-licens, så vil jeg altså lige sige 2 ting. Jeg har for det første ikke vedtaget at der skulle være en "let" prøve. Det er noget i selv har vedtaget, længe før jeg blev amatør og jeg synes faktisk at det er lidt uartigt at man rundt omkring nærmest skal lægges for had fordi man i uvidenhed "kun" har erhvervet en D-Licens.
punkt 2, så mener jeg jo ikke at man som D-licens indehaver behøver at være gået i stå rent licensmæssigt. I Odense var der faktisk nogle D-licensindehavere, deriblandt en pige, som var til prøve for at erhverve en B Licens, hvilket jo vidner om interesse for at blive til noget mere hen af vejen.

I ældre amatører vælger igrunden selv hvad retning tingene skal tage, for det er et faktum at begynder der først at komme nye unge talenter til hobbyen, så kan i enten vælge at være med dem eller imod dem. Vælger i at være imod dem, så er ungdommen sådan lige til oringtering, temlig hurtige til at skabe netværker indbyrdes og så er i altså for stedse hægtet af og i vil opleve at i uanset om i kan li det eller ej, mister indflydelse på det i har brugt årtier på at opbygge.
Det skal ikke opfattes som en trussel på nogen måde, men blot som en faktuel oplysning.
Se jer omkring og se de netværker de unge mennesker idag er del af og se med hvilken hast de er istand til at udvikle de netværker.

Skulle jeg suverænt bestemme hvordan amatørhobbyen skulle se ud, så ville et af mine hovedtemaer blive at få ryddet op i alt det gamle og få det bragt op på nutidigt niveau, det gælder både på kommunikations og markedsføringssiden, men i høj grad også på den interne klubstruktur osv osv.

Prøv at tænke på mobiltelefoni..... Hvorfor tror i det er blevet sådan en succes ? Nej, det er ikke fordi man kan ringe og SMS...Nej, det er fordi man har lavet en markedsføring på produktet som har været målrettet specielt unge mennesker. Bare se på 3G´s markedsføring. Et elendigt produkt, men fandens godt markedsført og alene pga. markedsføringen, så springer den ene efter den anden i og køber 3G mobil.
Vi har som amatører et fandens godt produkt, som kan langt mere og markedsfører vi det produkt på den rigtige måde, så kommer der også flere medlemmer i klubberne igen og dermed mere aktivitet.
#39  16/03-09 19:33
Tommy Nikolajsen (oz1cys)

Indlæg: 195
Svar til #38:
er den her tråd hoppet af?
eller bare skiftet fra cb+ til noget andet hoho?

----------
Vy 73 de oz1cys
medlem af gamle vrantne vendelboersklub:
vi støtter udbredelsen af rigtige vendsysselske grønlangkål, Ikke hakkelse, i gule pakker...
god praksis...
Tag en beslutning
læs
lær
forstå
experimenter
http://oz1cys.qrz.dk

#40  16/03-09 20:53
OZ2LPX Boris
Indlæg: 737
Svar til #39:

Næ.. den har bare ændret lidt karakter.... Sådan foregår det også i en samtale ude i det virkelige liv *S*

#41  17/03-09 13:41
Jørn Christensen Koch
Indlæg: 45
Svar til #40:
Nu er der jo forskel på det virkelige liv og et forum ...
Tror ikke folk , der køber billet til en koncert med Metalica synes det er ok , at Sussi og Leo optræder i stedet for ...
Kan du se pointen , ellers trænger du godt nok til briller :-)

#42  17/03-09 15:03
oz1ian, Leif Pindstrup

Indlæg: 1995
Svar til #41:
Hej..... Så er Susi og Leo flyttet.... eller rettere... jeg har åbnet en ny tråd, og så håber jeg at samtalen rykker til:


Walkiefolk.. D-Licens... A-Licens.. Liv i afdelingerne

#43  19/03-09 11:54
kim kjærgård
Indlæg: 25
Svar til #18:

Wandy der er stadigvæk ikke kommet noget og du ligger på når man ringer til dig ....

#44  19/03-09 13:20
Peter Hansen/Wandy Andersen
Indlæg: 30
Svar til #43:
Ja,dig gider jeg ikke at snakke med med det (Lort) du har lavet og dermed færdig og slut....
Tag og behandle folk ordentligt inden du fyrer en masse Shit af...

#45  19/03-09 13:33
kim kjærgård
Indlæg: 25
Svar til #44:

Hvad er det jeg ikke har gjort som du havde forventet ... jeg tilbød dig at ordne et kabel som lige skulle lodes om jeg sagde jeg ville betale for portoen , så mener jeg har gjort 100 % hvad der står i min magt ...

Du snyder folk så det driver.

#46  19/03-09 14:28
Peter Hansen/Wandy Andersen
Indlæg: 30
Svar til #45:
Snyder sgu ikke nogen som helst,men med din opførsel herpå og andre steder skal du ikke forvente noget fra min side af,der slutter min tålmodighed med dig Kim...........

#47  19/03-09 15:29
kim kjærgård
Indlæg: 25
Svar til #46:

Nej sandheden gør nok ondt Wandy.

#48  20/03-09 16:21
B. Andersen
Indlæg: 1
Svar til #24:
Palle OZ8AFC
hvad fanden biller du dig ind at walkie folk næsten ikke har nogen hjerne, jeg har selv walkie & to meter & kender mange som har hjernen i orden, men det er måske dig selv du tenker på, for sådan som du formuler dig er din knup sgu da tom.
oy-4088
Cevil ingeniør

Redigeret 20/03-09 16:28
#49  20/03-09 20:21
Jørgen Brandt-Larsen
Administrator

Indlæg: 84
Svar til #48:

Denne diskussion er flyttet over i en ny tråd ” Walkiefolk.. D-Licens... A-Licens.. Liv i afdelingerne”
Hold jer venligst til trådens emne.
mvh
Jørgen

#50  15/04-09 18:49
claes hansen
Indlæg: 36
Svar til #49:


ang T&T ikke er en snus værd så NEJ DET ER DET IKKE

det forholder sig sådan at jeg skød pistolskydning her i odense
jeg skulle modtage en ny skyder der var sendt til foreningen i min formands navn (og adresse)

jeg var utålmodig og ville jo klart gerne have min skyder med til stævne SÅ
op på motorcyklen ned til pakkecentret klokken lidt over 7 ind og ringe på sige nummeret på pakken og vupti jeg får pakken udleveret i hånden skulle ikke engang signere for den og her var der enddog tale om en anbefalet pakke indeholdende 1stk Neuhausen 9mm pistol
(som dog idag er solgt da radio klart var mere en hobby for mig)

konklusion
jeg havde ikke ID med korrekt navn el. adresse på tilsvarende forsendelsesadresse på pakken
eneste jeg havde var et pakkenummer
OG j
jeg fik pakken udleveret ingen spørgsmål stillet!

----------
kun email tak

leger også med CB

CB tilbage i luften!!!!

#51  16/04-09 00:46
OZ5XL Palle Albrektsen
Indlæg: 4
Hej Tom Det er dog utrolig de pakker der blliver væk i det kære post dk jeg sendte en MC 80 mic til Wandy og den blev sørme også væk
for han har ikke modtaget den
m.v.h OZ5XL
Palle

#52  16/04-09 11:40
oz1ian, Leif Pindstrup

Indlæg: 1995
Svar til #51:
Jamen Palle.... Hvad siger Postdanmark.dk.. når du indsætter stregkoden? Hvor er pakken endt?

#53  16/04-09 12:57
LA1JQ Tom Johannesen
Indlæg: 11
Svar til #51:
Palle, du har min medfølelse, men når denne tråden nu er et år gammel og med min erfaring klart frem i lyset, er det måske lidt naivt at teste om Wandy har endret praksis?

Tom

Redigeret 16/04-09 12:59
#54  16/04-09 13:14
kim kjærgård
Indlæg: 25
Svar til #51:

Palle ... Du var blevet advaret mod Wandy han snyder folk når han kan komme til det

Håber du finder en løsning Palle får du bor jo nærmere end os andre ;-)


#55  16/04-09 13:42
Peter Hansen/Wandy Andersen
Indlæg: 30
Svar til #54:
Må nok sige at der hersker tvivl herpå,men fatter ikke at Palle ikke kan finde hans pakke i systemet,der må uanset hvad være en stregkode på pakken?
Og til Kim kan jeg så meddele at jeg har modtaget noget som ikke virkede og at det har kostet 300 kr at få den Turner op at køre igen,så Kim hvem snyder hvem???

#56  16/04-09 14:38
kim kjærgård
Indlæg: 25
Svar til #55:

Mic virkede 100 % herfra og underligt du først nu skriver den ikke virkede for længre oppe her skriver du det var kablet der skulle laves om og det tilbød jeg dig, så kom med noget bedre, at du valgte at få lavet kabel om til din radio var dit eget valg jeg har tilbudt dig at få det lavet og betale portoen så mener skam ikke at have snydt nogle... du har endnu ikke holdt hvad du skrev i din annoce og sagde pr tlf så Wandy

Redigeret 16/04-09 15:20
#57  16/04-09 20:06
Peter Hansen/Wandy Andersen
Indlæg: 30
Svar til #56:
Fuck dette Forum her og dig,den (Lorte) turner var der jo pillet i alle steder din klovn,har kvittering på hvad der er lavet ved lortet,men er du smart så kommer du bare herop lige med det samme,.....
Så slipper vi for det pis her som jeg mener at det er

#58  16/04-09 20:15
Peter Hansen/Wandy Andersen
Indlæg: 30
Svar til #57:
Der burde være en Administrator her som kan se det er mere et sladre sted end et sted folk kan handle med deres Grej,det er helt uhørt det her........

#59  16/04-09 20:23
ozomc

Indlæg: 1425
kan kun give dig ret, :-))
men nu ved vi da hvem vi IKKE skal handle med fremover.

#60  16/04-09 21:22
OZ5XL Palle Albrektsen
Indlæg: 4
Svar til #52: Hej Leif jeg sendte den mic som maxi brev og der er kun kvitering på at den er sendt og post dk siger at den ikke kan findes når det er maxi brev og der er ikke nogen erstatning at få.og det er derfor jeg efterlyste den på brugtgrej hvis den dukker op et eller andet sted .det er jo set før og så kan Wandy Andersen godt hisse sig ned igen jeg skrev hans navn fordi det var ham jeg sendte den til ..og det er jo bare uheldig at det lige sker der vi har handlet før og der var jo ikke noget ..

#61  16/04-09 22:33
oz1ian, Leif Pindstrup

Indlæg: 1995
Svar til #60:
Hej Palle.. Nu ved jeg så ikke hvordan du pakkede den ind...Men lad os sige, at den lå løs i kuverten... så kunne den slå hul og falde ud.. om ikke andet så i sorteringsmaskinen... Derfor kan indholdet brevet i godt efterlyset... ligeledes kan selve kuverten efterlyses... INTET - INTET af det smides umiddelbart bort... og måske hvis du kan beskrive indpakning, adresse og tidspunkt nøjagtigt... så kunne det være, at postbuddet kunne huske... Jo jeg åbnede kundens dør og satte den inden for... Eller jeg gav den til hans kone i hånden... Dette sker faktisk... at en forsendelse er afleveret... og bare fordi der er en mulighed for at få noget gratis, så prøver folk... Jeg kan selvfølgelig ikke sige om hvorvidt det vil være tilfældet her... det er kun et eksempel...
Men ellers er det korrekt, at der INGEN erstatning gives.... men varens tilvejebringelse.. eller en forklaring, kan ofte være rart..

#62  16/04-09 23:23
OZ5XL Palle Albrektsen
Indlæg: 4
Svar til #61: hej Leif den var forsvarlit pakket ind i en pap kasse og jeg har sendt et skema ind til post dk med beskrivelse af indholdet og dato for afsendelsen og hvor den er sendt fra og til men fik besked om de ikke kunne spore den når den er sendt som maxibrev

#63  16/04-09 23:59
oz1ian, Leif Pindstrup

Indlæg: 1995
Svar til #62:
OK... Det betragter jeg som dovenskab hos de som er den afdeling...
De kunne da i det mindste: Vi prøver at høre på posthuset..om buddet kan huske..
Eller vi prøver at sende ud til Sorteringscenteret..
Men som du beskriver indpakningen... så tyder det ikke på beskadigelse i centeret..
Var der egentlig afsender på? sådan, at hvis den blev betragtet som ubekendt... så den kunne gå retur?

#64  17/04-09 00:05
oz1ian, Leif Pindstrup

Indlæg: 1995
Svar til #62:
Citat fra anden bruger, længere oppe i snakken:
Der er ikke det helt store at sige til det,ikke andet at man blev "overbeskidt" af denne Tom fra Norge af,og jeg har "ikke" modtaget nogen som helst pakke eller brev fra denne mand af,så det er "ikke"mit problem at han påstår at han har sendt et brev til mig,det er hans dumhed at han sender et brev uden Track&Trace,så havde han styr på hans sager hilsen Wandy Andersen


Min frygt kan jo ske at være begrundet.... Skal der sendes noget til Hr WA... så send som anbefalet pakke... Eller giv varen til loppemarked..

#65  17/04-09 10:23
Peter Hansen/Wandy Andersen
Indlæg: 30
Svar til #64:
Du er sgu ikke så lidt fræk

#66  17/04-09 12:58
oz1ian, Leif Pindstrup

Indlæg: 1995
Svar til #65:
Ja korrekt LIDT FRÆK... ikke nær så meget som dit sprogbrug viser...

#67  17/04-09 20:02
Peter Hansen/Wandy Andersen
Indlæg: 30
Svar til #66:
Så henvend dig hosPalle,for dig og dine meninger hører ikke hjemme her,Hr. Pind.......

#68  17/04-09 20:17
claes hansen
Indlæg: 36
Svar til #67:
nu kommer jeg lige med en curveball her


der står "tom fra norge" længere oppe jeg ved af faktum at alt post til og fra norge blir elektronisk registreret og noteret hos toldvæsnet og lagt i edbsystem med adresser på
så har der nogensinde været fremsendt et stykke kolli til dig/fra dig til norge så forefindes der en registrering på det det er sikkert

----------
kun email tak

leger også med CB

CB tilbage i luften!!!!

#69  17/04-09 21:12
Thomas
Indlæg: 15
Svar til #67:

Mon ikke Wandy eller what han er ! Har en meget kort levetid her på vores ellers udemærkede forum , bare en strøtanke


#70  19/04-09 12:51
Peter Hansen/Wandy Andersen
Indlæg: 30
Svar til #68:
Ja jeg fatter det nu heller ikke,men de skal jo have noget at gi sig til rundt omkring.....

#71  19/04-09 18:34
oz1ian, Leif Pindstrup

Indlæg: 1995
Svar til #68:
Hej. Så vil håbe, at Tom fra Norge vil gå til Posten www.posten.no og han så kan huske afsendelses dato... Og det så lykkes at finde registreringen...
Lidt sjovt, at en vis herre, tilsyneladende finder sådan noget som tidsspilde.. at registrering finder sted, må formodes at der er et ønske om at kunne efterforske kriminalitet... Jeg håber da ikke nogen ærlig person finder dette som spild af tid...
Og de personer, der finder dette som unødigt tidsforbrug... de har vist stemplet sig selv..

#72  19/04-09 19:45
Peter Hansen/Wandy Andersen
Indlæg: 30
Svar til #71:
Du er noget efter mig Hr. Pind,men dit problem og ikke mit,men er jo nødt til at svare når du skriver sådan noget......
Min mening er at det er helt til grin det her..........

#73  19/04-09 20:34
LA1JQ Tom Johannesen
Indlæg: 11
Svar til #68:
Tak for den du Claes. Jeg vil gøre en tjeck derom.
mvh Tom

#74  19/04-09 20:37
oz1ian, Leif Pindstrup

Indlæg: 1995
Svar til #72:
Wand And.. Såfrem De ønsker at kommunikere med undertegnede, så overhold et sobert sprog og undlad forkortelser af mit navn..
Såfremt dette ikke kan overholdes, så undlad henvendelsen.

#75  22/04-09 16:44
claes hansen
Indlæg: 36
Svar til #74:


hmm er der ikke en der lige kan komme med en opstilling om hvem der reelt er parterne i den her debat for synes det er blevet noget uoverskueligt hvem er reelt kommet uheldigt afsted og med hvem osv ?

jeg tog udgangspunkt på posten

----------
kun email tak

leger også med CB

CB tilbage i luften!!!!

#76  27/03-10 23:44
OZ5XL Palle Albrektsen
Indlæg: 19
Svar til #61:
Hej Leif..jeg kan fortælle dig at den MC80 mic jeg efterlyste er dukket op igen og nu vil jeg spore den tilbage og se hvor den kommer fra det er en kammerart til mig som købte den på nettet så nu ser vi hvad der sker hor den er havnet ...det bliver spændende ... :O)

#77  28/03-10 05:45
Palle OZ8AFC
Indlæg: 57
Svar til #11:
lad være med at købe noget af walkitossen

#78  28/03-10 11:14
Bjarne Friis v Helsinghof

Indlæg: 711
Svar til #77:
Hash og nøgler

----------
Bjarne de oz3n

CW-Nørd til fingerspidserne.
Medlem af EDR sIden 1966
www.helsinghof.com

#79  28/03-10 13:01
J. pedersen
Indlæg: 228
Svar til #78:
WUPTI og pakken er væk dotcom

#80  28/03-10 16:14
Allan 1

Indlæg: 2112
Svar til #79:
Og SNUPTI er den retur igen.
Bare den ikke bliver til flere undervejs.

#81  29/03-10 08:47
Palle OZ8AFC
Indlæg: 57
Svar til #28:
du ku jo købe en ordentlig radio istedet for en knallertradio, hvis du absolut vil være inn

#82  29/03-10 09:20
Henry Fred. Meiseles OZ1UF
Indlæg: 282
Svar til #81:
Kan man køber en radio til sin knallert ? Kan den også monteres på en cykel?


----------
meils@get2net.dk

#83  29/03-10 09:24
Wandy Andersen

Indlæg: 35
Svar til #76:
Det var dejligt,så kan man blive renset for den skide Mikrofon Albrektsen....

#84  29/03-10 09:24
Kim
Indlæg: 70
Svar til #82:

Ja Henry det kan man godt ....

http://www.lafetra.com/Skip/AA6WK/Articles/CQ-V HF/April-1998.htm

Redigeret 29/03-10 09:27
#85  29/03-10 09:29
Allan 1

Indlæg: 2112
Svar til #82:
Ja, det kan den godt, men du må ikke.
Ligesom du heller ikke må montere en blå mælkekasse på cyklen, da den i giverfald forveksles med en knallert. Det kan medføre utroligt spild af politimæssige resourcer, når de fejlagtigt stopper en cyklist på strækninger, hvor motorkørsel er forbudt.

#86  29/03-10 16:50
Henry Fred. Meiseles OZ1UF
Indlæg: 282
Svar til #84:
Jamen - mit indlæg var et forsøg på at være morsomt (det ved I godt) !

MEN jeg faktisk har eksperimenteret med en cykelmonterede ½ watt 50 MHz superegen xcvr tilbage i 50erne - jeg kunne køre AM QSO over ca.3-5 km afstand midt i byen. 28 MHz gave bedste resultater med lav effekt.

Næste skridt bliver 160 meter CW på skateboard.

----------
meils@get2net.dk

Redigeret 29/03-10 21:17
#87  29/03-10 16:54
Dan Harboe Burer

Indlæg: 323
Svar til #86:
Det vil da være en større udfordring at montere radio på den her tingest:

http://fpn.dk/liv/article2024878.ece

:) Dan

#88  30/03-10 19:36
Benn V. Andersen
Indlæg: 372
Svar til #87:
Sikke da noget sludder Dan.
Der er da alle muligheder for et "Magnetic LOOP"..

Jeg har selv forøvrigt kørt flere QSOèr på 11M fra cykel med anhænger og et stort Volvo batteri. 1,5 M antenne rundt omkring Århus.

#89  31/03-10 12:30
Henry Fred. Meiseles OZ1UF
Indlæg: 282
Svar til #88:

Vil det sige at Aarhus findes i virkeligheden og ikke bar i folkeeventyr?

Yust yoking - Århus er en hyggelige by og en rar afveklsing fra Amager
(synes dog at de tale lidt langsomt).

vh Henry

----------
meils@get2net.dk

Redigeret 31/03-10 12:56
#90  31/03-10 12:35
ozomc

Indlæg: 1425
Svar til #89:
det er for at være sikker på at alle fatter det første gang :-))))

#91  04/04-10 14:31
Palle OZ8AFC
Indlæg: 57
Svar til #48:
er du orblin?

#92  04/04-10 15:55
Bjarne Friis v Helsinghof

Indlæg: 711
Svar til #89:
•Alle annoncer i kategorien ”sælges” skal angive den pris varen kan købes for. Annoncer der opfordrer til ”bud” accepteres ikke!!

----------
Bjarne de oz3n

CW-Nørd til fingerspidserne.
Medlem af EDR sIden 1966
www.helsinghof.com

#93  04/04-10 21:53
Henry Fred. Meiseles OZ1UF
Indlæg: 282
Svar til #91:
hra sævtr mde ta lsære dti idnælg

37re

fU1

----------
meils@get2net.dk

Redigeret 05/04-10 11:36
#94  04/04-10 22:31
Benn V. Andersen
Indlæg: 372
Svar til #93:
Nu mangler vi vist kun Pede med Hash og nøgler....

#95  08/04-10 13:25
Bjarne Friis v Helsinghof

Indlæg: 711
Svar til #5:
Man får også en kvitering hos GLS og de er biliger en Postdanmark , der er en stregkode på den forsendelse så man kan følge den

Jeg sendte en pakke til Rander det koste kr 50.00

Post danmark skule have kr 75.00

Hash og Nøgler

Bjarne_oz3n

----------
Bjarne de oz3n

CW-Nørd til fingerspidserne.
Medlem af EDR sIden 1966
www.helsinghof.com

#96  08/04-10 15:19
J. pedersen
Indlæg: 228
Svar til #95:
og de findes hos stort set alle spar butikker i danmark
åbent fra 07-22 de fleste steder

GLS er klart vejen frem

#97  09/04-10 08:03
Bjarne Friis v Helsinghof

Indlæg: 711
På GLS Hjemmeside finder du inlervering for pakker

Her er listen for Kastrup
1,298 km


Elite Købmand

Melstedvej 15
2770 Kastrup
Danmark

Telefon: +45 26 48 90 40Ma. - Sø.: 09:00 - 22:00
Indleveringstid: 12:30

1,39 km


Blockbuster

Kastruplundgade 27 B
2770 Kastrup
Danmark

Telefon: +45 32 50 33 35


www.blockbuster.dk

Ma. - Sø.: 10:00 - 22:00
Indleveringstid: 12:00

2,736 km


Blockbuster

Amagerbrogade 108
2300 København S
Danmark

Telefon: +45 32 97 75 21


www.blockbuster.dk

Ma. - To.: 10:00 - 22:00
Fr. - Lø.: 10:00 - 23:00
Sø.: 10:00 - 22:00
Indleveringstid: 11:30

2,891 km


Dagli'Brugsen Brydes Allé

Brydes Alle 34
2300 København S
Danmark

Telefon: +45 32 59 33 11


www.coop.dk

Ma. - Sø.: 09:00 - 19:00
Indleveringstid: 14:30

2,975 km


OK Plus

Kongelundsvej 285
2770 Kastrup
Danmark

Telefon: +45 32 50 90 21Ma. - Fr.: 06:00 - 22:00
Lø. - Sø.: 07:00 - 22:00
Indleveringstid: 11:30

3,511 km


Blockbuster

Amagerbrogade 37
2300 København S
Danmark

Telefon: +45 32 57 66 24


www.blockbuster.dk

Ma. - To.: 10:00 - 22:00
Fr. - Lø.: 10:00 - 23:00
Sø.: 10:00 - 22:00
Indleveringstid: 11:30

4,401 km


Blockbuster

Dronningensgade 46
1420 København K
Danmark

Telefon: +45 32 57 74 93


www.blockbuster.dk

Ma. - Sø.: 10:00 - 22:00
Indleveringstid: 11:30

4,432 km


Bryggens Boghandel ApS

Islands Brygge 21
2300 København S
Danmark

Telefon: +45 32 54 09 05
Fax: +45 32 54 79 06

www.brygbog.dk

Ma. - Fr.: 09:00 - 18:00
Lø.: 10:00 - 14:00
Indleveringstid: 13:30

Bjarne de oz3n

----------
Bjarne de oz3n

CW-Nørd til fingerspidserne.
Medlem af EDR sIden 1966
www.helsinghof.com

#98  11/04-10 23:49
Per Sparre Lorentzen
Indlæg: 108
Svar til #97:
Tja,det er ikke lige netop dig Bjarne jeg er ude efter , men alle i denne diskusion. Efter min mening er vi langt under gulvplan, Svindel og humbug, banden og svovlen, usaglighed og meget mere. Er det nutidens amatørbånds mentalitet. Har for nylig erhvervet en 2 m rig, men den afgår snarest til anden indehaver, for mage til sovs og kartofler skal man da lede længe efter, når man begår sig ind på det bånd. OZ3LS. Per. Og må Gud bevare de gamle som endnu har amatør ånden i behold.

----------
OZ3LS

Denne tråd er lukket for nye indlæg