Brugtgrej.dk
Forside  |   Ny annonce  |   Forum  |   Nyhedsmails  |   Om brugtgrej  |   Kontakt Brugtgrej
128 online brugere
3321 online annoncer
SælgesKøbes

Forslag til forbedringer

Denne tråd er lukket for nye indlæg

#1  22/05-08 22:57
Jan Anderschou
Indlæg: 381
Som flittig bruger af portalen, skal jeg hermed foreslå en forbedring.

Stort billede ved annoncer
Når man klikker ind på den enkelte annonce, er der masser af plads til, at vise et stort billede. Når man klikker på billedet i en annonce, bliver det i de fleste tilfælde alligevel ikke større end pladsen tillader, og man kan jo sagtens bevare "zoom" funktionen alligevel. Se gerne www.guloggratis.dk eller www.dba.dk.

73 OZ3QY Jan


----------
Vy 73 de OZ3QY Jan

#2  23/05-08 07:22
Kim Jensen
Administrator

Indlæg: 130
Svar til #1:
Det har været oppe at vende før. Der er et par ting man bør overveje inden man laver de billeder.
Vi kommer til at skulle bruge mere trafik og mere plads til de ekstra billleder. Det er ikke noget problem med vores nuværende hostingløsning, men jo flere krav vi har til hosting, jo sværrere er det for os at skifte på et senere tidspunkt.
Et andet problem er at det vil tage længere tid for brugerne af brugtgrej at uploade billeder. Jo flere størrelser der skal genereres, jo længere tid tager det.
DBA har deres egne servere, så de har nogle flere muligheder end vi har. Brugtgrej har desværre ikke en størrelse hvor det kan svare sig at have sin egen server.
Selvom jeg lyder meget kritisk, så betyder det ikke at vi ikke laver det på et tidspunkt, men det skal tænkes igennem inden vi gør det, og det vil nok i første omgang kun køre som en forsøgsordning.

----------
Kim Jensen
Brugtgrej Webmaster

#3  23/05-08 08:41
Jan Anderschou
Indlæg: 381
Svar til #2:

Hmm, serverpladsen afhænger vel i højere grad af, hvor mange annoncer der er på Brugtgrej. Her er der så vidt jeg ved ingen begrænsninger på nuværende tidspunkt.

Når folk alligevel overfører de store billeder ved at klikke på frimærkerne, så spares der jo ikke meget på trafikken?

Lav endelig et forsøg. Det behøver kun være det første billede, der udfylder annoncen, og langt de fleste annoncer har alligevel kun det samme billede.

I første omgang kan I jo blot lade browseren tilpasse de store billeder, så der ikke skal genereres ekstra billeder. Selvom det ikke giver den optimale billedkvalitet, vil det være bedre end det lille frimærke.

;-) Jan

----------
Vy 73 de OZ3QY Jan

#4  23/05-08 11:30
Søren Petersen
Indlæg: 55
Svar til alle:

Nu vi er ved det, så synes jeg at det er træls der uploades "microbilleder". Når man klicker for at få et større billede end preview, så popper der et billede op som kun er marginalt større. Kunne man sætte en min. limit på som ved max. limit så vinduet bliver udnyttet? Blot en forespørgsel
eksempel http://ham.brugtgrej.dk/itemshow.php?obj=36925

Denne tråd er lukket for nye indlæg